Oldal frissítése

LAVERA Hydroeffect Serum 30 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAVERA Hydroeffect Serum 30 ml

A LAVERA márka ezúttal a Hydroeffect hidratáló szérummal érkezik, amely megvédi a bőrödet a káros környezeti hatásoktól. A LAVERA a bio minőségű alapanyagokra támaszkodik, ezzel hangsúlyozza ki termékei minőségét. A szérumban található hialuronsavnak, aloe verának és természetes szénhidrátoknak köszönhetően biztosíthatod a bőröd számára szükséges hidratálást minden nap, illetve megvédheted azt a káros környezeti hatásokkal szemben. Az intenzív, minden napos védelmet kiegészíti még az aktív hatóanyagok komplexuma is (bio alga, antioxidánsok, illetve a feszesítő és gyulladásgátló hatású almaecet), amelyek felveszik a harcot a bőr öregedésével szemben. A LAVERA márka Hydroeffect Serum hidratáló arcszéruma minden bőrtípus számára alkalmas.

A LAVERA Hydroeffect Serum arcszérum főbb jellemzői

  • A Hydroeffect Serum megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól
  • Biztosítsd a bőrödnek a kellő hidratálást minden nap
  • Vedd fel a harcot a bőr öregedésével a LAVERA márkával
  • A Hydroeffect Serum bio minőségű aktív hatóanyagokat tartalmaz
  • A Hydroeffect Serum szérum minden bőrtípusra alkalmas

Alkalmazás:
Vidd fel a bőrre, és egyenletesen dolgozd el. Használhatod a smink alá is.

Összetétel:
INCI: Water (Aqua), Alcohol*, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Squalane, Isoamyl Laurate, Fragrance (Parfum)**, Lauroyl Lysine, Sodium PCA, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract*, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract*, Marrubium Vulgare Extract, Fucus Serratus Extract*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Dehydroxanthan Gum, Dodecane, Octyldodecanol, Sodium Hyaluronate, Biosaccharide Gum-1, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Stearate Citrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Palm Glycerides, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Citral**, Geraniol**
* összetevők tanúsított biogazdálkodásból
** természetes illóolajok


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Hidratáló
Kód:  PLK689
Termékszám:  4021457621354
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10