Oldal frissítése

LAVERA hűsítő Lip Booster 5,5 ml

5 690 Ft

LAVERA hűsítő Lip Booster 5,5 ml

Csodásan mutatnak az ápolt, gondozott ajkak. Egy megfelelő rúzs elegánssá teheti a megjelenésedet. A jó minőségű LAVERA rúzs nem tartalmaz túl nagy mennyiségű pigmentet, hogy az ajkak természetes színe kiemelkedjen. Ha a nagyobb ajkak a preferenciád, ez a csillogó változat lesz a neked való. Megadja az ajkaknak a szükséges hidratáltságot. Ha azt szeretnéd, hogy a szélek határozottak legyenek, használj mellé kontúrceruzát.

A kiváló LAVERA hűsítő Lip Booster 5,5 ml rúzs legfontosabb előnyei

  • A minőségi LAVERA rúzs érzékiséget kölcsönöz az ajkaknak
  • Közepes fedés és természetes megjelenés
  • A csillogó változat vizuálisan megnöveli az ajkakat
  • A száraz ajkak számára tökéletes hidratálást biztosít

Összetétel

Ricinus Communis (ricinus communis) magolaj*, Brassica Campestris/Aleurites Fordi olaj Kopolimer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) viasz, Oryza Sativa (rizs) korpaviasz, Polihidroxisztearinsav, Menthol, Cocos Nucifera (kókuszdió) olaj*, C10-18 Trigliceridek, Mangifera Indica (mangó) magvaj, Tocopherol, Nátrium Hialuronát, Distarch Phosphate, Triolein, Helianthus Annuus (napraforgó) magvak Olaj*, Dikálium-glicirrizát, Antociánok, Gliceril-dioleát, Víz (Aqua), Citric Acid, Illatanyag (Parfum)**, Linalool**, Citronellol**, Benzil-alkohol**, Geraniol**

Paraméterek

Tok

Tok Részben

Textúra

Textúra Fényes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hidratáló

Árnyalat

Árnyalat Átlátszó

Űrtartalom

Űrtartalom 5,5 ml
Kód:  DEKO7713
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4021457654338
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05