Oldal frissítése

LAVERA Frissítő tusfürdő citrus illattal 250 ml

5 2 értékelés
2 390 Ft

LAVERA Frissítő tusfürdő citrus illattal 250 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd mindig hidratált és felfrissült legyen zuhanyzás után? Akkor vedd meg a jól ismert LAVERA gyöngéd tusfürdőjét. A száraz bőr természetes regenerációs folyamatáról a termék fő összetevőjét tartalmazó természetes olajok gondoskodnak. Ez a közismert tusfürdő tele van a természetből származó elsőrangú összetevőkkel. A BIO kozmetikumok osztályába tartozik. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

LAVERA Frissítő tusfürdő citrus illattal 250 ml tusfürdő lényegesebb tulajdonságai

  • LAVERA tusfürdő segítségével a bőröd bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • összetétele a következő: természetes olaj tartalmú
  • a BIO termékek osztályába tartozik
  • max. űrtartalma: 250 ml

Összetétel

Víz (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Glicerin, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis levéllé*, Citric Acid, Tengeri só (Maris Sal), Citrus aurantifolia (lime) gyümölcskivonat*, Cymbopogon Citratus kivonat, Citrus Grandis (Grapefruit) gyümölcskivonat*, Verbena Officinalis levélkivonat*, Dinátrium-kokoil-glutamát, Glyceryl Oleate, Alkohol* denat.., Nátrium-kokoil-glutamát, Sodium Anisate, Tokopherol, Hidrogénezett pálma gliceridek citrát, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Illatanyag (Parfum)**, Citral**, Limonén**, Linalool**, Citronellol** * tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó összetevők ** természetes illóolajokból

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Specifikáció Bio, Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő
Kód:  SG1119
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4021457648535
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05