Oldal frissítése

LAVERA Firming Serum Karanja 30 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAVERA Firming Serum Karanja 30 ml

A LAVERA márka egy új bőrmegújító és feszesítő szérummal érkezik, amely fellép a bőr öregedésével szemben, emellett pedig tökéletesen hidratált és feszes bőrt kölcsönöz. A szérumban található aktív hatóanyagok az érett bőr számára készültek. A Firming Serum Karanja szérum mindent biztosít, amelyre a bőrödnek szüksége lehet. Hialuronsavval tölti fel és távolítja el a ráncokat. A Caranja olajjal védi a bőrödet a napsugárzástól illetve hidratálja azt. A LAVERA bőrápoló termékek megszabadulnak a bőr öregedésének látható jeleitől, természetes módon állítják helyre a bőrt, így a végeredmény feszes és hidratált arcbőr. A Firming Serum Karanja revitalizáló szérum a Lavera márkától minden bőrtípus számára alkalmas. A vegán kozmetikumok csoportjához tartozik.

A LAVERA Firming Serum Karanja arcszérum főbb jellemzői

  • A LAVERA feszesítő szérum bio minőségű
  • A Firming Serum Karanja szérumot minden érett bőr örömmel fogad
  • A Caranja olaj természetes SPF védőfaktort tartalmaz és hidratálja a bőrt
  • A hialuronsav megszünteti a ráncokat
  • A Firming Serum Karanja szérum minden bőrtípusra alkalmas

Alkalmazás:
Vidd fel a bőrre, és egyenletesen dolgozd el. Vidd fel smink alá.

Összetétel:
INCI: Water (Aqua), Alcohol* denat., Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Squalane, Octyldodecanol, Lauroyl Lysine, Pongamia Glabra Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Sodium Lactate, Glyceryl Stearate Citrate, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Gellan Gum, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*,Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides, Dehydroxanthan Gum, Xanthan Gum, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl Salicylate**, Citral**, Eugenol**
* Összetevők tanúsított biogazdálkodásból
** Természetes illóolajok


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Hidratáló
Kód:  PLK688
Termékszám:  4021457624942
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15