Oldal frissítése

LAVERA Eye Make-Up Remover 125 ml

LAVERA Eye Make-Up Remover 125 ml

A szem környéke különös figyelmet érdemel, még akkor is, ha épp a sminket távolítod el róla. A Lavera Eye Make-Up Remover különleges, könnyű összetétellel rendelkezik, amely a nagyon érzékeny bőrre is alkalmas. Hatékonyan távolítja el a sminket és szempilla festéket. Az aloe vera és a homoktövis kivonat gondoskodik a bőrről és megnyugtatja azt. Élvezd a legjobb gondoskodást a Lavera segítségével.

A LAVERA Eye Make-Up Remover sminkeltávolító legfőbb jellemzői

  • Sminkeltávolító szemre, amely a nagyon érzékeny bőrre is alkalmas
  • A könnyű összetétel még a nagyon tartós sminket is eltávolítja
  • A Lavera Eye Make-Up Remover gondoskodik a szem környékéről
  • Homoktövis kivonatot tartalmaz
  • Az aloe Vera hidratálja és feszesíti a bőrt

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű sminkeltávolítót egy vattakorongra, és óvatosan töröld le a szempillákat. A make-up eltávolítása után öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Alcohol* denat., Caprylyl/Capryl Glucoside, Arginine, Xanthan Gum, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**

* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Terméktípus Szemlemosó
Kód:  PLK668
Termékszám:  4021457626380
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15