Oldal frissítése

LAVERA Complete Care Organic Mint & Echinacea fluorid nélkül 400 ml

3 590 Ft

LAVERA Complete Care Organic Mint & Echinacea fluorid nélkül 400 ml

Szeretnéd, hogy a fogaid tökéletesen ápoltak és szépek legyenek? Ebben az esetben ez a kiváló LAVERA Complete Care Organic Mint & Echinacea fluorid nélkül 400 ml garantáltan felkelti a figyelmedet. Segít a szájüregi lepedék eltávolításában, leheleted pedig üde és friss lesz. Az csak természetes, hogy ez a szájvíz hozzáadott fluoridot egyáltalán nem tartalmaz. Ez a kitűnő LAVERA Complete Care Organic Mint & Echinacea fluorid nélkül 400 ml szájvíz főleg az érzékeny fogak védelmére lett kifejlesztve. Hatékonyan küzd az olyan problémák ellen, mint például az ínygyulladás és a fogszuvasodás. Ez a nagyszerű LAVERA szájvíz 400 ml-es űrtartalommal rendelkezik.

LAVERA Complete Care Organic Mint & Echinacea fluorid nélkül 400 ml szájvíz fő paraméterei

  • Eltávolítja a lerakódásokat a fogakról, leheleted pedig üde és friss lesz
  • Ez a szájvíz fluoridmentes
  • Érzékeny fogakhoz ajánlott
  • Hatékonyan küzd a fogszuvasodás és az ínygyulladás ellen
  • Ez a nagyszerű LAVERA márkájú szájvíz 400 ml -es űrtartalommal rendelkezik
  • Mentolos ízesítés

Összetétel

INCI: Víz (Aqua), Glicerin, Xylitol, Mentha Viridis (Spearmint) levél/törzs víz, Szorbit, Pentylene Glycol, Salvia Officinalis levélkivonat*, Echinacea Purpurea kivonat*, Calendula Officinalis virágkivonat*, Eukaliptusz Globulus levél víz, Levulinsav, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Nátrium-hidroxid, Menthol, Íz (aroma)** * tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó összetevők ** természetes illóolajokból

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes , Érzékeny fogakra, Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen
Íz Mentolos

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  ZUB1769
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4021457651207
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15