Oldal frissítése

LAVERA Complete Care 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAVERA Complete Care 75 ml

A LAVERA Complete Care fogkrém érzékeny fogakra és ínyekre alkalmas. Gyengéd, fluorid nélküli összetétele gyógynövény-kivonatokkal távolítja el a lepedéket és remineralizálja a fogzománcot. Echinacea, édesgyökér és körömvirág kivonatok ellensúlyozzák a gyulladást és a mikrobák jelenlétét, és segítik az íny regenerálódását. A paszta kis mennyiségben csiszoló részecskéket tartalmaz, érzékeny fogakhoz és ínyhez készült, és óvatosan megtisztítja a nyitott fognyak területét. Ez az egyedülálló ápolás védőréteg formájában gátat hagy a fogakon. A természetes alapanyagok kiváló minőségének érdekében a Lavera fogkrém NATRUE tanúsítvánnyal rendelkezik, összetételének köszönhetően vegánok számára is kielégíthető.

A LAVERA Complete Care 75 ml-es fogkrém főbb jellemzői

  • A LAVERA Complete Care érzékeny fogakra és ínyekre lett kifejlesztve
  • Remineralizálja és erősíti a fogzománcot
  • Gyulladásokkal, mikrobákkal szemben hatékony, és regenerálja az ínyt
  • Echinacea, édesgyökér és körömvirág-kivonatot tartalmaz
  • A Lavera fogkrém védőréteget hagy a fogakon
  • Vegánok számára alkalmas

Használat:
Vigyél fel egy kevés fogkrémet a fogkefére, és körkörös mozdulatokkal óvatosan tisztítsd meg a fogakat. A fogak tisztítása után öblítsd ki a szájüreget vízzel.

Összetétel:
Szorbit, Aqua, Hidratált szilícium-dioxid, Kalcium-karbonát, Xilit, Glicerin, Aloe Barbadensis levéllé, Nátrium-Cocos-Szulfát, Echinacea Purpurea kivonat, Calendula Officinalis virágkivonat, Glycyrrhiza Glabra gyökérkivonat *, Salvia Officinalis levélkivonat *, Maris Sal, Menthol, Aroma **, Limonene **.

* ellenőrzött biogazdálkodásból származó nyersanyagok
** természetes illóolajok


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Természetes
Kód:  ZUB794
Termékszám:  4021457629190
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15