Oldal frissítése

LAVERA Complete Care 5in1 Organic Mint & Sodium Fluoride 75 ml

5 3 értékelés
2 290 Ft

LAVERA Complete Care 5in1 Organic Mint & Sodium Fluoride 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A nagyszerű LAVERA fogkrém megfelelő készítmény azoknak, akiknek érzékeny a foguk. A hatékony formulának hála, a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke is csökken. Ez a BIO fogkrém gyógynövénykivonatokat és más természetes anyagokat tartalmaz. Natúr, tisztán természetes összetevők kerültek bele. A kiváló LAVERA fogkrém térfogata je 75 ml. A szuper mentolos íz kellemes és tartós ízt hagy a szájban a fogmosás után. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a príma LAVERA fogkrém használatát egy nagyszerű fogkefével együtt.

A szuper LAVERA Complete Care 5in1 Organic Mint & Sodium Fluoride 75 ml fogkrém alapvető tulajdonságai

  • Az ízletes LAVERA fogkrém kiváló alternatíva érzékeny fogakra, hiszen csökkenti az irritáció
  • Természetes összetétele nem tartalmaz semmilyen kémiai adalékanyagot.
  • A készítmény térfogata 75 ml
  • A szájápolást igazi élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • A hatékony LAVERA fogkrém használata után gyönyörű lesz a mosolyod és friss a leheleted

Összetétel

NCI: Szorbit, Aqua, Hydrated Silica, Glicerin, Xylitol, Aloe Barbadensis levéllé*, Sodium Coco-Sulfate, CI 77891, Melissa Officinalis levélkivonat*, Eukaliptusz Globulus levélkivonat, Mentha Piperita kivonat*, Salvia Officinalis levélkivonat*, Salvadora Persica kéreg/gyökér kivonat, Xantán gumi, Sodium Fluoride, Nátrium-kokoil-glutamát, Dinátrium-kokoil-glutamát, Maris Sal, Illat**, Limonén** * tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó összetevők ** természetes illóolajok NCI: Szorbit, Aqua, Hydrated Silica, Glicerin, Xylitol, Aloe Barbadensis levéllé*, Sodium Coco-Sulfate, CI 77891, Melissa Officinalis levélkivonat*, Eukaliptusz Globulus levélkivonat, Mentha Piperita kivonat*, Salvia Officinalis levélkivonat*, Salvadora Persica kéreg/gyökér kivonat, Xantán gumi, Sodium Fluoride, Nátrium-kokoil-glutamát, Dinátrium-kokoil-glutamát, Maris Sal, Illat**, Limonén** * tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó összetevők ** természetes illóolajok

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok BIO

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1768
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4021457629183
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20