Oldal frissítése

LAVERA Black Obsidian Black 10 ml

8 390 Ft

LAVERA Black Obsidian Black 10 ml

Ha szereted a merész szempillákat és szeretnéd tökéletessé tenni a megjelenésed, akkor a lenyűgöző LAVERA szempillaspirált ajánljuk. A tápláló összetételt úgy állították össze, hogy erősítse a szempillákat és hozzájáruljon egészséges növekedésükhöz. A formatervezett, vastag alakú kefe a szempillaspirál pontos festék-felvitelét nagyban meghatározza. Alapanyaga, használatával egyedülálló és káprázatos eredmény lehet a jutalmad. Az elegáns fekete színű LAVERA szempillaspirál időtlen klasszikus, amely a mindennapi sminkhez vagy bármilyen alkalomra használható. Mint dermokozmetikumra, a szempillaspirálra a legszigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak. Az előállításához felhasznált összetevők növényi eredetűek, ezért vegán minősítéssel rendelkezik. A gazdaságos LAVERA szempillaspirál űrtartalma 10 ml.

Eme LAVERA Black Obsidian Black 10 ml fontosabb paraméterei

  • A divatos LAVERA szempillaspirál nagyszerű módja a szempillák kihangsúlyozásának
  • Tápláló összetevőkkel az erős és egészséges szempillákért
  • A kefe vastag alakú
  • A kefe alapanyaga műanyag
  • Kivitel: fekete
  • A gazdaságos LAVERA szempillaspirál térfogata 10 ml
  • Dermokozmetikum és vegán kozmetikum

Összetétel

INCI: Víz (Aqua), Vasoxid (CI 77499), Alkohol* denat.., Glicerin-sztearát SE, Ricinus Communis (ricinus communis) magolaj*, Rhus Verniciflua hámozóviasz, Trihidroxisztearin, Euphorbia Cerifera (Candelilla) viasz, Inulin, Pullulan, Cellulóz, Hektorit, Simmondsia Chinensis (Jojoba) magolaj*, Sorbitol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Dehidroxantán gumi, Arginine, Trehalose, Acacia Senegal gumi, Hidrolizált kukoricafehérje, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tocopherol, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj*, Ascorbyl Palmitate, Leuconostoc/Rádics gyökér ferment filtrát, Illatanyag (Parfum)**, Limonén**, Linalool**, Citral**, Benzil-alkohol**, Citronellol**

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dermokozmetikum, Vegán kozmetikum

Kefe

Alak Vastag
Anyag Műanyag

Űrtartalom

Űrtartalom 10 ml

Hatás

Hatás Erősítő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO7718
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4021457654390
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15