Oldal frissítése

LAVERA Anti-UV Fluid SPF 30 300 ml

5 790 Ft

LAVERA Anti-UV Fluid SPF 30 300 ml

Anti-UV fluid SPF 30 gondoskodik rólad, védi bőrodet az UVA/UVB sugárzás káros hatásaitól. Rendszeres alkalmazásával eltüntetheted az intenzív napfény hatására kialakuló bőröregedés jeleit. Egyben megakadályozza a ráncok és pigmentfoltok kialakulását. A készítmény egységessé teheti a bőrtónust, emellett azonnal ragyogóvá teszi a bőrt. A könnyen kenhető és felszívódó folyadék összetételéből adódóan vegánok számára is megfelelő. Alkalmazását minden bőrtípus tökéletesen tolerálja, beleértve az érzékeny bőrt is. A láthatatlan ásványi fényvédő krém nem ragad és nem zsírosít. Az Anti-UV Fluid SPF 30 könnyű textúrája gyorsan felszívódik, és ideális választás a smink alá.

Bőrre való fluid LAVERA Anti-UV Fluid SPF 30 300 ml

A LAVERA Anti-UV Fluid SPF 30 főbb jellemzői

  • Megvédi bőrt a káros UVA/UVB sugaraktól
  • Alkalmas vegánoknak
  • Minden bőrtípusra ajánlott
  • Egységesíti a bőrtónust
  • Azonnal ragyogóvá teszi a bőrt
  • Felvitele után a bőr puha és sima lesz
  • Elnyomja a napfény hatására kialakuló öregedés jeleit
  • Hialuronsavat és E-vitamint tartalmaz
  • Kellemes felvitel zsíros és ragacsos foltok nélkül

A hialuronsavval történő hidratálás csodája

A természetes hialuronsav növeli a bőr vízellátását. Azáltal, hogy helyreállítja a bőr hidratáltságát, csökkenti a finom ráncokat. A benne lévő E-vitamin erősíti a bőr védőrétegét és megtartja a nedvességet a bőrben. Antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően megakadályozza az új ráncok szabadgyökök miatti kialakulását.

Bőrre való fluid LAVERA Anti-UV Fluid SPF 30 300 ml

A természetet szem előtt tartva készült

A LAVERA Anti-UV Fluid SPF 30 nem tartalmaz kémiai vagy szintetikus UV-szűrőket. Mesterséges illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes. NATRUE és PETA minősítéssel rendelkezik. Maga a palack 20%-ban újrahasznosított üvegből készül. A papírcsomagolás 100%-ban újrahasznosított szálakból készül, színezékek és adalékanyagok nélkül.

Bőrre való fluid LAVERA Anti-UV Fluid SPF 30 300 ml

Összetétel

Víz (Aqua), Cink-oxid (nano), Coco-Caprylate/Caprate, Aloe Barbadensis, Levéllé*, Glycerin, Pentylene Glycol, Lauryl Glucoside, poligliceril-6, laurat, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Mangifera Indica, (mangó) gyümölcs kivonat*, Lycium Barbarum gyümölcs kivonat*, glicin szója, (Szójabab olaj*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hidrolizált jojoba, észterek, Jojoba Esters, Tocopherol, Polihidroxisztearinsav, Xanthan Gum, Citric Acid, Myristyl Glucoside, Izosztearinsav, Kaprilhidroxaminsav, Sodium, Hialuronát, Illatanyag (Parfum)**, Limonén**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Kumarin**, Citral**

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Folyadék

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Hatás

Hatás Fényvédős

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Természetes összetevőjű, Mikroműanyag-mentes

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Típus

Típus Uniszex
Kód:  KSPL5169
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4021457660315
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05