Oldal frissítése

LAVANDERA Virágillat 46 db

7 390 Ft

LAVANDERA Virágillat 46 db

Nem vagy biztos a megfelelő mosószermennyiségben? A hasznos LAVANDERA mosókapszula remek választás lehet, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat. Nem kell aggódnod amiatt, hogy kiömlik a mosószer a nagy flakonból, és takaríthatsz megint. Mindössze annyi a dolgod, hogy a mosókapszulát bedobod a ruhák közé, és már kész is vagy! Ez a gél mosókapszula kiváló megoldás sportruházathoz és gyapjúszövetekhez. A hasznos LAVANDERA mosókapszula csomagjában 46 darab található. Egyszerűbb lesz a bevásárlás is, hiszen a nehéz mosóporos dobozok helyett a könnyebb kapszulás dobozt kell csak hazavinned.

A hatékony LAVANDERA Virágillat 46 db mosókapszula legfontosabb tulajdonságai

  • Biztosíts kiemelkedő ápolást ruháknak!
  • LAVANDERA mosókapszula, amely remek megoldás sportruházatra
  • Az effektív LAVANDERA mosókapszula csomagolásában 46 db kapszula van
  • Ezek a kapszulák megkönnyítik a mosással járó munkát

Összetétel

: ≥ 15 - < 30 % aniontové povrchově aktivní látky; ≥ 5 - < 15 % neiontové povrchově aktivní látky, mýdlo; < 5 % polykarboxyláty; optické zjasňovače, enzymy, PARFUM, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Sportruházathoz
Tulajdonságok Rendszeres használatra

Darabszám

Darabszám 46 db
Kód:  PPR2927
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8435495835943

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05