Oldal frissítése

LARRIN Rozsda- és vízkőoldó klasszikus 500 ml

4,7 33 értékelés
1 090 Ft

LARRIN Rozsda- és vízkőoldó klasszikus 500 ml

Ha a nehezen eltávolítható rozsda- és vízkőlerakódásokat kell eltávolítanod, akkor mindenképpen próbáld ki a LARRIN extra erős folyékony rozsda- és vízkőoldó tisztítószerét. Speciális formulája, amely még a hosszan tartó lerakódásokat is megtisztítja, kiemelkedő hatékonyságot biztosít. Ráadásul nemcsak tisztán, hanem fényesen is tartja a felületeket. A LARRIN rozsda- és vízkőoldó alkalmas üvegfelületek, mosdók, járólapok, WC-kagylók, rozsdamentes acél csapok, mosogatók, rozsdamentes acél és kerámia mosogatók, csempék stb. tisztítására.  Eltávolítja a szappanlerakódásokat és az ásványi lerakódásokat is. A termék használata különösen a kemény vízzel rendelkező területeken ajánlott.

A LARRIN rozsda- és vízkőoldó tisztítószer legfontosabb jellemzői

  • Extra erős folyékony tisztítószer
  • Eltávolítja a rozsdát, a vízkő, a szappanlerakódást és az ásványi lerakódásokat
  • LARRIN Rozsda és vízkő ellen kiváló hatékonysággal
  • Fényt és tisztaságot kölcsönöz a felületeknek
  • Üvegfelületekre, mosdókra, járólapokra, WC-re, rozsdamentes acél csaptelepekre, rozsdamentes acél és kerámia mosdókra, csempékre  
  • A LARRIN rozsda és vízkő ellen különösen alkalmas a kemény vízzel rendelkező területeken

Használat:
Permetezz megfelelő mennyiséget közvetlenül a tisztítandó felületre vagy szivacsra és tisztítsd meg. Szükség szerint, de legfeljebb 10 percig hagyd hatni. Öblítsd le alaposan vízzel és töröld át. Megismételheted az eljárást. A termék nem alkalmas olyan felületekre, amelyek nem savállóak (márvány, zománc stb.).

Figyelmeztetés:
Irritálja a szemet és a bőrt. Gyermekek elől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Viselj megfelelő védőkesztyűt.
Elsősegélynyújtás:
Szembe kerülés esetén haladéktalanul öblítsd ki vízzel és fordulj orvoshoz. Bőrrel való érintkezés esetén azonnal mosd le bő vízzel. Lenyelés esetén azonnal fordulj orvoshoz, és mutasd meg a csomagolást vagy a címkét.



Összetétel

< 5% nem ionogén felületaktív anyag, 5% citromsav, 10-25% ortofoszforsav, parfüm, festék, segédanyagok.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába, Fürdőszobába, WC, Fertőtlenítés, Általános

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Funkciók

Funkciók Vágáshoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Univerzális

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízkőoldó
Klórtartalom Klórmentes
Kód:  CIS1740
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595000911682

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05