Oldal frissítése

LANCÔME Visionnaire fejlett bőr korrektor LR2412-Cx 50 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Visionnaire fejlett bőr korrektor LR2412-Cx 50 ml

Arcápoló szérum LANCÔME Visionnaire Advanced Skin korrektor LR2412-Cx egy luxus bőr szérum, mely hatékonyan küzd a ráncok és kitágult pórusokon. A termék tartalmaz egy egyedi komponense LA 2412 (4%), amely alakult, hogy a több réteg átjárta bőr, és így aktiválja egymást követő sorozat mikrotransformací. Hála ellensúlyozzák a ráncok kialakulását, a bőr és a mély ráncok folyamatosan fennálló sima. Emellett kényezteti a bőrt a további gondozás szükséges, táplálja, egységesíti a bőr színárnyalatát és tökéletesen elfedi tökéletlenségek, mint a pigmentáció foltok és akne hegek. Ez a szérum észrevehetően megfiatalítja a bőrt, és akkor nem kell gondolni plasztikai sebészet, vagy lézeres arckezelés. Kényeztesse bőrét jelentősen csökkentett ráncok, pórusok, akinek színegyenetlenség egyesülnek.
Hatóanyagai:

  • LA 2412 (4%) olyan összetevő átható több réteg a bőr. Hála ellensúlyozzák a ráncok kialakulását, a bőr és a mély ráncok folyamatosan fennálló sima.

Skin Type:
A termék alkalmas minden bőrtípusra.
alkalmazás:
Használja minden reggel és este alatt a kedvenc krém. A szérum is alkalmazható a szem körül.
kötet:
50 ml-es

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  KSPL1566
Termékszám:  3605533114070

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15