Oldal frissítése

LANCÔME Visionnaire Advanced Skin Corrector Serum 30 ml

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Visionnaire Advanced Skin Corrector Serum 30 ml

A LANCOME Visionnaire Advanced Skin Corrector LR2412-Cx kozmetikai termék minimalizálja a megnagyobbodott pórusokat és csökkenti az első ráncokat. Intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt, lágyságot, feszességet és természetes rugalmasságot biztosítva számára. Ez az egyedülálló termék a szem környékén is használható. A szérum selymes textúrájú, jól alkalmazható és azonnal felszívódik a bőrbe. A bőr tiszta és gyönyörűen friss lesz.

A szérum olyan aktív anyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik a megnagyobbodott pórusokat és szabályozzák a bőr zsírtermelését. Rendszeres használata után a bőr természetesen matt lesz, zsíros fénylődés nélkül. A bőr mély hidratációja hozzájárul a rugalmasság visszaállításához és megakadályozza a ráncok és apró vonalak kialakulását. A szérum védi a bőrt a külső káros hatásoktól és erősíti annak védekezőképességét. Kezeld bőröd egyedi, gazdag összetételű szérummal!
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.
Alkalmazása:
Vidd fel a terméket a megtisztított bőrre, és óvatosan masszírozd be.
Térfogat:
30 ml
Összetevők:
Aqua/Water, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Alcohol Denat, Sodium Tetrahydrojasmonate, Polysilicone-11, Octyldodecanol, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Dipropylene Glycol, Bis-Peg/Ppg-16/16 Peg/Ppg-16/16 Dimethicone, Ci 77891/Titanium Dioxide, Mic


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Specifikáció

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Tápláló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  KSPL1565
Termékszám:  3605533114131

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10