Oldal frissítése

LANCÔME Visionnaire többkompenzáló gazdag krém 50ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Visionnaire többkompenzáló gazdag krém 50ml

Lancome

LANCÔME Visionnaire fejlett multi-korrekciós gazdag krém

Ne felejtsd el a borét, és egyedülálló és magas szakmai gondossággal kezelheted. Fedezze fel a tökéletesen táplált és finom bőr titkait. A kozmetikai termékek forradalmi újdonsága a híres LANCÔME cég. Rich Multi-Correcting krém Visionnaire (fejlett multi-korrekciós gazdag krém) kifejezetten száraz bőrre tervezték. Rendszeres használatban hatékonyan ötvözi a hangot és a textúrát, láthatóan sima ráncokat és apró vonalakat, erősíti a kontúrt, tökéletesít minden tökéletlenséget , csökkenti a pórusokat és csökkenti a pigmentfoltokat. Megszabaduljon az öregedés látható jeleitől. Most senki nem merészel becsülni az életkorát.

Sokoldalú szakorvos a bőrére

Kap egy selymes, sima, bársonyos, szelíd és fényes bőrt . A rendkívüli szerkezet gazdagodik a hatékony LR2412 molekulával, amely a szöveti helyreállítási folyamatot idézi elő. Így a krém aktívan dolgozik az alkalmazás helyén, ahol a bőr fokozatosan regenerálódik. A krémet nappali és éjszakai használatra fejlesztették ki . Egyedülálló és kellemes konzisztencia a krémet, amiről egyszerűen beleszeretsz. Könnyen alkalmazható a tiszta bőrre reggel és este, és gyengéden masszírozza.

Főbb jellemzők

  • A gazdag, sokoldalú krémet kifejezetten száraz bőrre fejlesztették ki
  • Hatékony LR2412 molekulát tartalmaz, amely serkenti a bőr regenerálódásának folyamatát
  • Napi és éjszakai használatra
  • Erősíti az arc kontúrjait, sima ráncokat, apró vonalakat és a bőr tökéletlenségét
  • Csökkenti a pórusokat, csökkenti a pigmentfoltokat, egységesíti a bőr tónusát,
  • A bőr bársonyos, sima és sugárzó az első alkalmazás után

Összetétel

Aqua / víz, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parki Vaj / Shea Butter, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Isononyl Isononanoate, Isopropyl Isostearate, Propylene Glycol, Nátrium Tetrahydrojasmonate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Behlenyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Arachidyl Alcohol Nátrium-hidroxid, hidrolizált hialuronsav, fenoxi-etanol, sztearil-alkohol, adenozin, PEG-100 sztearát, palmitinsav, limonén, xantán gumi, pentaeritritil-tetra-di-terc-butilhidroxi-hidrocinnamát, , Citronellol, parfüm / illat.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Száraz

Hatás

Hatás Arctónus javító, Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL1800
Termékszám:  3614270723902

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20