Oldal frissítése

LANCOME Tonique Eclat 400 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCOME Tonique Eclat 400 ml

A Lancome márkát Armand Petitjean alapította azzal a gondolattal, hogy a nők és a férfiak számára a világ legjobb gondoskodását nyújtsa. A Lancome kozmetikumok kifejlesztésénél folyamatosan törekszenek az innovációra, nagy hangsúlyt fektetve az új, kiváló minőségű összetevők, ragyogó textúrák, valamint az illatok és a színek harmóniájának kutatására. A tapasztalatoknak és kutatásoknak köszönhetően a Lancome egyedülálló ismeretekkel rendelkezik a bőrről, annak funkcióiról és mindenekelőtt igényeiről. Ez lehetővé teszi a Lancome számára, hogy egyedülálló szakértelmét a kiváló minőségű termékek fejlesztésére fordítsa. Vedd ki a részedet a  Lancome luxuskozmetikumainak világából, csatlakozz nők és férfiak millióihoz szerte a világon!

A könnyű és nagyon aktív Tonique Eclat arctisztító egyenletesen, hatékonyan és alaposan távolítja el az elhalt sejteket és a szennyeződéseket a bőrről. A hihetetlenül frissítő tonik hatékonyan eltávolítja a bőrről az összes szennyeződést. Serkenti a természetes hámlás folyamatát. Radírként is szolgál. Reggel megtisztítja az ébredés utáni arcbőrt, este pedig eltűnteti a smink maradványait. Kellemesen hűvös érzést nyújt, az eredmény közvetlenül a használata után érezhető. Frissesség, lágyság és rugalmas bőr érzetét kelti.


Aktív hatóanyagok:
Ez tartalmaz egy szabadalmaztatott hatóanyag reproduktív és természetes összetevőket, amelyek tökéletesen tiszta és jótékony hatással van a bőrre.
Hatások:
Természetesen védi a bőrt az öregedés ellen. Alaposan és egyenletesen eltávolítja az elhalt sejtek maradványait a bőr felületéről az egyéb szennyeződésekkel együtt. Használatával a bőr megújul, rugalmas és ragyogó lesz. A tonik finoman hűsíti a bőrt, valamint biztosítja számára a szükséges nedvességet. Frissé és puhává varázsolja a bőrt, kellemes komfortérzetet nyújt.
Alkalmazás:
Használd reggel és este a napi bőrápolás részeként. Vigyél fel tonikot a kozmetikai vattára, és tisztítsd meg vele a bőrt. Ezután alkalmazhatod a szérumod, vagy a nappali, illetve éjszakai krémedet.
Paraméterek:
A termék alkalmas minden bőrtípusra.
Térfogat: 400 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Specifikáció

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Tisztító
Kód:  KSPL0329
Termékszám:  3605530740722

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15