Oldal frissítése

LANCÔME Monsieur Big Waterproof Mascara 01 Black 10ml

11 790 Ft

LANCÔME Monsieur Big Waterproof Mascara 01 Black 10ml

Ha a szempilláid eredetileg világosak, vékonyak és nem túl feltűnőek, ebben az esetben a lenyűgöző LANCÔME szempillaspirálra bizton számíthatsz. Sűrű és egyedülálló formulája vizuálisan dúsítja a szempillákat és lélegzetelállító volument kölcsönöz nekik. A dizájnos, vastag alakú kefe a szempillaspirál pontos festék-felvitelének egyik legfontosabb eleme. Ez a vízálló szempillaspirál nem kenődik el, ha nedvesség éri. Ez azt jelenti, hogy bátran viselheted esőben, medencében vagy sportolás közben anélkül, hogy elkenődne vagy megfolyna. Az elegáns fekete színű LANCÔME szempillaspirál örök klasszikus, amely a mindennapi sminkhez vagy bármilyen ünnepélyes alkalomhoz használható. A tartós LANCÔME szempillaspirál űrtartalma 10 ml.

Szempillaspirál LANCÔME Monsieur Big Waterproof Mascara 01 Black 10ml ...

A minőségi LANCÔME Monsieur Big Waterproof Mascara 01 Black 10ml fő jellemzői

  • Az ikonikus LANCÔME szempillaspirál nagyszerű módja a szempillák kihangsúlyozásának
  • Minden szempillát befed és lélegzetelállító volument ad neki
  • A kefe jellemzően vastag alakú
  • A vízálló szempillaspirál még a zord időjárási körülményeket is jól bírja, elkenődés nélkül
  • Szín: fekete
  • A kifizetődő LANCÔME szempillaspirál űrtartalma 10 ml

Összetétel

ISODODECANE, CERA ALBA / BEESWAX, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, AQUA / WATER, ALLYL STEARATE/VA COPOLYMER, ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX, PARAFFIN, ALCOHOL DENAT., POLYVINYL LAURATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, TALC, SYNTHETIC BEESWAX, PEG-30 GLYCERYL STEARATE, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX, PANTHENOL, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, BHT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [+/- MAY CONTAIN: CI 77499 / IRON OXIDES]. (F. I. L. B205065/1).

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Vízálló

Kefe

Alak Vastag

Űrtartalom

Űrtartalom 10 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO7333
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614271774712

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05