Oldal frissítése

LANCÔME Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black 10 ml

5 1 értékelés
11 890 Ft

LANCÔME Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black 10 ml

Adj szempilláidnak soha nem látott volument a fényűző Lancôme szempillaspirállal. Tekinteted hirtelen veszedelmesen bájossá válik, és elnyeri egy erős nő jellemzőit. A Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black a szempilláknak akár 12-szer nagyobb térfogatot ad, amit a környezeted biztosan észrevesz. A szemléletes szempillaspirál tökéletes alkalmazását egy bonyolult, lágy szálakkal ellátott ecset biztosítja. Nincs több folt a szem körül, de pillanatok alatt pontosan felviheted a szempillaspirált. A krém állaga garantálja a kellemes alkalmazást, és egész nap támaszkodhatsz rá anélkül, hogy módosítanod kellene. A Lancôme extra fekete szempillaspirál összetétele pigmenteket tartalmaz, amelyek elnyelik a fényt és szögletes fekete színt adnak a szempilláknak. A szempillák nemcsak tökéletesen feketék lesznek, hanem tökéletesen formájúak és hosszúak is. A szempilláidnak új szépségdimenziót adhatsz a Lancôme Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black segítségével.

A Lancôme Monsieur Big Mascara 01 Big szempillaspirál fő jellemzői a The New Black

  • A Lancôme szempillaspirál segítségével akár 12-szer nagyobb szempilla volument érhetsz el
  • A szemléletes szempillaspirál tökéletes felviteléről egy bonyolult, puha szálakkal ellátott kefe gondoskodik
  • A szempillaspirál krémes állaga garantálja a kellemes alkalmazást, és egész nap számíthatsz rá
  • A Lancôme extra szempillaspirál összetétele fényelnyelő pigmenteket tartalmaz
  • A Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black szénfekete színt ad a szempilláknak
  • A szempillák nemcsak tökéletesen fekete színűek lesznek, hanem gyönyörű formájúak és hosszúak is
  • A szempilláidnak új szépségdimenziót adhatsz a Lancôme Monsieur Big Mascara 01 Big is The New Black segítségével

Összetevők:
Aqua / Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Cera Alba / Beeswax, Synthetic Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Cetyl Alcohol, Steareth-20, Glyceryl Dibehenate, Steareth-2, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Tribehenin, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Behenate, Sodium Laureth Sulfate, Silica, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Disodium EDTA, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Edta, Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Butylene Glycol, Bht, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol. May Contain: CI 75470 / Carmine, CI 77007 / Ultramarines, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides


Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő, Dúsító

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0144
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614271682369

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20