Oldal frissítése

LANCÔME Hypnose Doll Eyes 01 fekete 6,5 ml

4,4 16 értékelés
Szuper ár
12 290 Ft

LANCÔME Hypnose Doll Eyes 01 fekete 6,5 ml

A LANCÔME Hypnose Doll Eyes szempillaspirál olyan luxustermék, amely tökéletes megjelenést biztosít a pilláinak anélkül, hogy összetapasztaná vagy elnehezítené őket. Még a legkisebb és legvékonyabb szempillákat is tökéletesen befedi a szabadalmaztatott nylon és elasztomer kefének köszönhetően. A spirál folyékony textúrája nylon-nal gazdagított, ami megadja a szempillák csodálatos fényét. A kemény és lágy viasz kombinációja garantálja a szempillák csodálatos dússágát, majd végül fixálja azokat. A LANCÔME Hypnose Doll Eyes szempillaspirál láthatóan teltebb, ragyogóbb, hosszabb és vastagabb szempillákat biztosít. Ugyancsak alkalmas az érzékeny szemű és a kontaktlencsét viselő embereknek.
Hatásai:
Használat után a szempillái láthatóan hosszabbak és teljesebbek lesznek, és a nylon különleges fényt kölcsönöz nekik, ezáltal a sminkje sokkal tartósabbá válik. A szempillaspirál tartós, nem ragasztja össze vagy nehezíti el a szempillákat.
Alkalmazás:
Vigye fel gyengéd mozdulatokkal a szempillákra.
Specifikációk:
Térfogat: 6,5 ml
Árnyalat: Sat 01 Fekete
A szempillaspirál alkalmas az érzékeny szeműeknek és a kontaktlencsével rendelkezőknek is.

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0139b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605532561783

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15