Oldal frissítése

LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural 4g

19 490 Ft

LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural 4g

Szemhéjfesték paletta LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural 4 g
Parfüm ajándékkészlet LANCÔME Idôle EdP Set 35 ml

Fedezd fel a kreativitás erejét a LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural szemhéjpúder palettával. Ez a palettaöt szemhéjfesték árnyalatot kínál, amelyek végtelen kombinációkat jelentenek, és tökéletes smink létrehozását teszik lehetővé. A lágy nude tónusoktól a gazdag mély színekig, mindent megtalálsz benne. Elegáns designjával és kompakt kialakításával a Hypnôse Palette ideális társ a hétköznapi sminkekhez, valamint különleges alkalmakra. A LANCÔME márkától elvárható hosszú távú minőséget és megbízhatóságot biztosítja. Élvezd saját alkotásaidat a Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural segítségével.
Alapvető információk
Árnyalat: Barna, rózsaszín, nude
Hatás: Csillogó, ragyogó

LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural 5 lenyűgöző árnyalattal

Merülj el az elegancia és a szépség világában a Lancôme Hypnôse Palette szemhéjfesték paletta új verziójával. Elegáns designjával és öt lenyűgöző árnyalatával igazi szépségkirálynőnek fogod érezni magad.

LANCÔME Hypnôse paletta a hosszan tartó sminkhez

A szemhéjpúderek bársonyosan krémes textúrája gondoskodik arról, hogy még a szemhéjakon is könnyű és kellemes legyen az alkalmazás. Ezenkívül a LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural árnyalatok figyelemre méltó, hosszú tartósságot biztosítanak, így a sminked egész nap kitart.

Szemhéjfesték paletta LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural 4 g

LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural szemhéjfesték, 4 g, főbb jellemzői

  • A LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural szemhéjfestékek akár 12 órán keresztül is kitartanak
  • Intenzív eredményt biztosítanak
  • Nem ül be a ráncokba, nem fakul ki és nem pereg le
  • 5 árnyalat nagyszerű kombinációja
  • Extra finom, könnyű, krémes állaggal büszkélkedhet a könnyű felvitel érdekében
  • A 2 mellékelt habszivacs applikátor hozzájárul a tökéletes megjelenéshez

Tökéletes megjelenés bármilyen alkalomra

Készülj fel a nyári ünnepekre a LANCÔME Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural szemhéjpúderekkel. Különféle megjelenésekkel rukkolhatsz majd elő a munkahelyi rendezvényektől a nyári fesztiválokig. Mutasd meg stílusodat – legyen az elegancia és finomság, vagy a színek merészsége és élénksége, de úgy is dönthetsz, hogy inkább kipróbálsz valami teljesen újat.

Száraz és nedves felhordási technika

A Hypnôse Palette 18 Nude Sculptural szemhéjpúdereket a tökéletes megjelenés eléréséhez száraz technikával vidd fel a természetes és kifinomult hatás érdekében. Ha nagyobb színintenzitásra vágysz, próbáld ki a nedves felvitelt. Használd a mellékelt applikátorokat az árnyalatok felviteléhez.

Parfüm ajándékkészlet LANCÔME Idôle EdP Set 35 ml

A LANCÔME exkluzív francia kozmetikumok az egyedülálló bőrápolásról ismertek. A piacon 1935 óta van állandó helye. Azóta a francia stílus és a vonzó illatkompozíciók ikonjává vált. A LANCÔME manapság az egész világon népszerű. A LANCÔME a kiemelkedő elegancia, az abszolút nőiesség, a természetes szépség és az életöröm márkája. Nem számít, hogy ikonikus parfümöket, testápolókat vagy dekorkozmetikumokat használsz. Lépj be a varázslatos LANCÔME illatok világába, és kényeztesd magad a nőknek és férfiaknak szánt luxuskozmetikumokkal.

Összetétel

965652 06, HOZZÁVALÓK: SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TALC, DIMETHICONE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, C12;15 ALKIL-BENZOÁT, CI 77491 / IRON OXIDES, NYLON;12, PHENYL TRIMETHICONE, BORON NITRIDE, MAGNESIUM STEARATE, CI 77492 / IRON OXIDES, CI 77499 / VASOXIDOK, SZORBITÁN IZOSZTEARÁT, ISODODECANE, METHIKON, SILICA, HIDROGÉNÁLT SZTIROL/BUTADIÉN KOPOLIMER, KAPRILIL-GLIKOL, TRIS, BHT MEZITILÉN (F. I. L. N283206/1).

Paraméterek

Szín

Színtónus Nude

Árnyalatok száma

Árnyalatok száma Paletta (min. 5)

Csomagolás

Tömeg 4 g
Kód:  DEKO7346
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614273642286

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15