Oldal frissítése

LANCÔME Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Rich Cream 50 ml

4,2 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Rich Cream 50 ml

A LANCÔME Hydra Zen Neurocalm nyugtató és stressz elleni hidratáló krém egy nappali krém, amelyet kifejezetten száraz bőrre fejlesztettek ki. Ez az egyedülálló bőrápoló termék védelmet nyújt a bőr számára a káros külső hatások ellen, csökkenti a stressz és a fáradtság látható jeleit, és hatékonyan nyugtatja a bőrt. Használata során a bőr tökéletesen hidratálttá, táplálttá, simává, és ragyogóvá válik. A krém érzékeny bőrűek számára is ajánlott.
Hatóanyagai:
A liponsav, a hialuronsav, a keramid és a glicerin kombinációja azonnali hidratálást biztosít a bőr számára. A Neurocalm komplex felveszi a harcot a stressz és a fáradtság ellen, és támogatja a bőr védelmi rendszerét.
Használata:
Alkalmazd minden reggel megtisztított arcon és a nyakon.
Hatások:
Használata során a bőr hidratálttá, táplálttá, és védetté válik a káros külső hatásokkal szemben. A stressz és a fáradtság látható jelei csökkennek, a bőr felfrissül, puha és ragyogó lesz.
Jellemzők:
A termék száraz és érzékeny bőrre ajánlott.
Űrtartalom: 50 ml

Összetevők:
AQUA / WATER, GLYCERIN, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, STEARYL DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, STEARYL ALCOHOL, PEG-8 STEARATE, SYNTHETIC WAX, CI 14700 / RED 4, SODIUM DEXTRAN SULFATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, THEOBROMA CACAO EXTRACT / COCOA EXTRACT, PAEONIA SUFFRUTICOSA EXTRACT / PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, PEG-100 STEARATE, EUGENOL, OPHIOPOGON JAPONICUS ROOT EXTRACT, ETHYLPARABEN, PALMIC ACID, SILICA, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTURAMIDE / AMMONIUM


 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL0992
Termékszám:  3605530252997

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10