Oldal frissítése

LANCÔME Genifique Yeux Light Pearl 20ml

23 290 Ft

LANCÔME Genifique Yeux Light Pearl 20ml

Fedezd fel a fiatalabb és ragyogóbb szemeket biztosító aktiváló koncentrátumot, azaz a LANCÔME Genifique Yeux Light Pearl szérumot, amely felfrissíti a szemet, a finom vonalakat és ráncokat kisimítja, valamint a szem alatti sötét karikákat és táskákat is csökkenti. A többszörös hatással rendelkező szemszérum egyedülálló masszírozó 360°-os aplikátora megkönnyíti a szérum felvitelét a teljes szemkörnyékre. A Light Pearl új hatása a szempillákra is kiterjed, segít megelőzni a szempillák elvesztését azáltal, hogy táplálja és erősíti őket. A probiotikus kivonatokkal dúsított, friss és könnyed szérum már négy hét használat után örömet szerez: 33%-kal csökkenti a finom ráncokat, 31%-kal a sötét karikákat, 17%-kal csökkenti a táskákat és 18%-kal erősebbé teszi a szempillákat. A Lancôme Advanced Généfique Yeux Light Pearl védi a szemet az öregedéstől, és intenzíven ápolja nemcsak a szemkörnyéket, hanem a szempillákat is. Ezért tökéletes megoldás a feszesebb bőrhöz és a fiatalosabb megjelenés eléréséhez.

LANCÔME Genifique Yeux Light Pearl 20 ml

A LANCÔME Genifique Yeux Light Pearl szemszérum főbb jellemzői

  • A Lancôme első világosító szemszéruma, mobil masszázs aplikátorral
  • Az egyedülálló 360°-os gyöngyös applikátorrúdnak köszönhetően elérheted a szem körül nehezen hozzáférhető helyeket
  • A Genifique Yeux Light Pearl frissíti a szemet és kellemesen hűsít
  • A Lancôme szemszéruma kisimítja a finom vonalakat és ráncokat
  • Az aktiváló koncentrátum csökkenti a sötét karikákat és a szem alatti táskákat
  • A napi használatra szánt készítmény táplálja és erősíti a szempillákat, segít megelőzni azok elvesztését
  • A friss és könnyű szérum probiotikus kivonatokkal dúsított
  • Az Advanced Généfique Yeux Light Pearl védi a szemet az öregedés jeleitől
  • Látható eredmények már négy hét használat után
  • A LANCÔME Genifique Yeux Light Pearl a frissesség érzetét biztosítja
  • Praktikus palackban, pontos adagolással
  • A szérum erősen koncentrált, kis mennyiség is elég
  • A Genifique Yeux Light Pearl a kézfejre alkalmazva serkenti a mikrokeringést

Az első szemkörnyékápoló szérum a Lancôme-től masszírozó aplikátorral

A LANCÔME Genifique Yeux Light Pearl egy friss és könnyű szérumot egyesít egy innovatív 360°-os masszázs applikátorral, amely megkönnyíti a termék felvitelét a teljes szemkörnyékre és a szempillákra, így biztosítva a frissesség érzetét. Az Advanced Génifique Yeux Light Pearl praktikus palackban érkezik, amely pontosan adagolja a szükséges mennyiségű terméket. A szérum erősen koncentrált, így csak kis mennyiségre van szükség belőle. Az aplikátor hűsít, és garantálja a frissességet. Egyszerűen csak vigyél fel egy vagy két cseppet közvetlenül a szemkörnyékre, vagy dörzsöld szét a tenyeredben, és körkörös mozdulatokkal vidd fel a bőrre. Ezzel az arcbőr mikrokeringését is serkented. A Génifique Yeux Light-Pearl az első fényesítő szemszérum mobil masszázs applikátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a szem körüli nehezen elérhető területekhez való hozzáférést.

LANCÔME Genifique Yeux Light Pearl 20 ml

Összetétel

AQUA / VÍZ / EAU, BIFIDA FERMENT LYSATE, PROPANEDIOL, GLICERIN, ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, METHYL GLUCETH-20, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, T-BUTYL ALCOHOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, MICA, ESCIN, TOCOPHERYL ACETATE, LACTIC ACID, LACTOBACILLUS, MADECASSOSIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, ADENOSINE, FAEX KIVONAT / ÉLESZTŐ KIVONAT / EXTRAIT DE LEVURE, ACETIC ACID, CAFFEINE, ARGININE, CHLORPHENESIN, POLIAKRILAMID, CELLULÓZ, SILICA, POLYMNIA SONCHIFOLIA GYÖKÉRLEVE, MALTODEXTRIN, SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, DIMETIKON/VINIL-DIMETIKON KERESZTPOLIMER, AMMÓNIUM-AKRILUOL-DIMETIL-TURÁT/VP KOPOLIMER, DIMETHICONOL, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, MANNOSE, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ALFA-GLÜKÁN OLIGOSZACHARID, KAPRILIL-GLIKOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETIKON, CITRIC ACID, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, LAURETH-7, (F. I. L.: N283738/1)

Paraméterek

Típus

Termék típusa Szérum

Típus

Termék típus Szérum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Hatás

Hatás Világosító, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Krém típusa

Típus Szérum

Hatás

Hatás Ránctalanító, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Használat

Használat Nőknek

Hatás

Támogatott szervek Bőr

Forma

Forma Folyadék

Csomagolás

Űrtartalom 20 ml

Adagolás

Adagolás Bőr

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL4840
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614273660440

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10