Oldal frissítése

LANCOME Genifique bőrfiatalító krém 50 ml

4,6 5 értékelés
38 590 Ft

LANCOME Genifique bőrfiatalító krém 50 ml

A Lancome Génifique bőrfiatalító krém az exkluzív kozmetikai termékek közé tartozik, amely segíti a bőr aktív regenerálódását. Ezt a pompás fiatalító arckrémet kifejezetten az érett arcbőr ápolására alkották meg, de minden más bőrtípushoz is ajánlott.
Köszönhetően ennek a rendkívül hatékony krémnek, bőre láthatóan fiatalabb lesz, mindössze 7 nap alatt! Különleges összetétele jóvoltából a bőrsejtek aktívan regenerálódnak, üde és egészséges megjelenést kölcsönözve arcbőrének. Az egyedülállóan aktív hatás egy vadonatúj technológia segítségével jött létre a génaktivitás növelése és a fehérje termelés ösztönzése érdekében. A krém láthatóan javítja a bőr állapotát. Az eredmény pedig nem más mint lenyűgözően ragyogó és életteli arcbőr, világosabb és egyenletesebb megjelenéssel.
Ez a tudományos felfedezés visszaadja bőre fiatalosságát, és rugalmas, bársonyos tapintásúvá varázsolja. A rendszeres használat során fokozatosan helyreáll a bőrsejtek nedvességtartalma és a kötőszövetek rugalmassága. Vitalizálja bőrét ezzel a fényűző elixírrel a természetes és fiatalos megjelenésért!


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, különösen az érett bőrre ajánlott.
Alkalmazás:
Gyengéden vigye fel a megtisztított bőrre, és finoman masszírozza el a felületén!
Térfogat:
50 ml

Összetevők:

Aqua / Víz / Eau, Cyclohexasiloxane, Bifida Ferment Lysate, Glycerine, Propanediol, Alcohol Denat, Polysilicone-11, Dimethicone, Polymethylsilsesioxane, DI 77121 Titanium Dioxide, Ascorbyl Glucoside, Mica, Hydrogenated Vegetable Oil, Adenozin, extrakciós / élesztőkivonat, PTFEE, PEG-12 dimetikon, trietanolamin, klórfenezin, klórhexidin-digluconát, poligonum-fagopirum-kivonat, szilícium-dioxid-salicilil-fitoszfingozin, klór-vulgáris kivonat, ammónium-poliakrilil-dimetil-taurát, BD-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 Dimethicone, Dinátrium Edta, Ceteareth-20, Kálium-Cetil Foszfát, Citronellol, Parfüm, Carbomer, Bór-Nitrid, Acrylate / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Világosító, Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL1080
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605532024844

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05