Oldal frissítése

LANCÔME Advanced Genifique ifjúsági aktiváló koncentrátum 30 ml

5 2 értékelés
31 990 Ft

LANCÔME Advanced Genifique ifjúsági aktiváló koncentrátum 30 ml

A LANCÔME Advanced Génifique ifjúsági aktiváló koncentrátum egy fiatalító és ránctalanító termék, amely aktívan ellensúlyozza az összes öregedő tünetet. A szérum a szabadalmaztatott komponensnek köszönhetően a bőre világosabbá, szilárdabbá és feszültvé válik. Lágy textúrája jól alkalmazható és felszívódik.A szérum újra aktiválja a géneket, és pozitívan stimulálja a bőrerősség szempontjából fontos fehérjék képződését.

A bőr szérum helyreállítja a fiatalos bőr megjelenését és pár napos használat után látható eredményeket mutat.A termék meghosszabbítja a sima bőr megjelenését és javítja a sérült sejteket. A bőr természetes rugalmasságát, frissességét és vitalitását adja vissza.A szérum levelei bársonyosan sima, tökéletesen kezelik, hidratálják és táplálják.Látszólag csökkenti a ráncok és finom vonalak megjelenését, lágyítja, világosítja és tökéletesen tonizálja a bőrt.

Hatóanyagok:

  • Pro-xilán, Bio-hálózat TM, vigna - fiatalítja a bőrt és lelassítja az öregedési folyamatot.

Bőr típus:
Minden bőrtípusra.
Használat:
Tegyen egy kis mennyiséget a megtisztított bőrre, mielőtt reggel és este reggel és este masszírozná a krémet.
Hangerő:
30 ml
Összetétel:
Víz, Bifida Ferment Lizátum, Glycerin, Alkohol Denat., Peg-20 metilglükóz szeszkvistearát, Peg-60 hidrogénezett ricinusolaj, szaliciloil-fitoszfingozin, ammónium-poliakril-dimetil-uuramid / ammónium-hidroxid, nátrium-hidroxid, nátrium-benzoát, fenoxi-etanol, adenozin, Ammónium-poliakrilil-dimetil-taurát, limonén, xantán-gumi, capriil-glikol, dinátrium-etta, oktildódanol, citronellol, illat
 


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  KSPL1519
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605532978666

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10