Oldal frissítése

LANCOME Galatee Confort 400 ml

5 1 értékelés
19 190 Ft

LANCOME Galatee Confort 400 ml

A Lancome márkát Armand Petitjean alapította azzal a gondolattal, hogy a nők és a férfiak számára a világ legjobb gondoskodását biztosítsa. A Lancome kozmetikumok kifejlesztésekor folyamatosan innovációra törekszenek, nagy hangsúlyt fektetve az új, kiváló minőségű összetevők, ragyogó textúrák, valamint az illatok és a színek harmóniája utáni kutatására. A tapasztalatoknak és kutatásoknak köszönhetően a Lancome egyedülálló ismeretekkel rendelkezik a bőrről, annak funkcióiról és mindenekelőtt igényeiről. Ez lehetővé teszi a Lancome számára, hogy egyedülálló szakértelmét a kiváló minőségű termékek fejlesztésére fordítsa. Vegyél részt a Lancome kluxusozmetikumainak világában, nők és férfiak millióival együtt szerte a világon!

A LANCOME Galatée Confort tisztító tej lágyítja a bőrt, eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Hidratálja, erősíti és tisztává, puhává és selymessé varázsolja a bőrt. Ez a krémes tisztító emulzió gyengéd a bőrrel, ugyanakkor nagyon hatékony is. Tápláló tejfehérjéket és nyugtató készítményeket tartalmaz. Hidratálja és puhítja a bőrt. A Galatée Confort hihetetlenül finom arcteje a Lancom alapvető bőrtisztító terméke, amely bizonyítottan tökéletesen távolítja el a sminket.


Hatóanyagok:
•mézkivonatok
•mandula kivonat
•gabonafélék és élesztők, amelyek a bőrt selymesen puhává varázsolják
•hidratáló tejfehérjék további hidratáló és lágyító anyagokkal kombinálva lággyá, hidratálttá és selymessé varázsolják a bőrt
Hatások: 
A LANCOME Galatée Confort testápoló tiszta, puha és selymes bőrt eredményez.

Alkalmazás: Azarcra körkörös mozdulatokkal kell felhordani, majd óvatosan el kell távolítani egy kozmetikai vattával.
Paraméterek és specifikációk
A termék alkalmas minden bőrtípusra, különösen száraz bőrre.
Térfogat: 400 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSPL0333
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3147758030211

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15