Oldal frissítése

LANCÔME Crayon Khol Bronze 022

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Crayon Khol Bronze 022

A Lancome márkát Armand Petitjean alapította azzal az vággyal, hogy a világ legjobb bőrápolását biztosítsa nőknek és férfiaknak. A Lancome kozmetikumok megalkotása során folyamatosan innovációra törekszenek, és nagy hangsúlyt fektetnek az új, kiváló minőségű összetevők, ragyogó textúrák, valamint az illat és a szín harmóniájának kutatására. A tapasztalatnak és a kutatásoknak köszönhetően a Lancome egyedülálló ismeretekkel rendelkezik a bőrről, annak funkcióiról és mindenekelőtt az igényeiről. Ez lehetővé teszi a Lancome számára, hogy egyedülálló szakértelmét magas minőségű termékek kifejlesztésébe ültesse át. Kényeztesd magad egy luxus Lancome kezeléssel, ahogy nők és férfiak milliói szerte a világon!
A bársonyosan puha LANCOME Crayon Khol szemceruza hosszan tart és vízálló hatással rendelkezik. Formulájának köszönhetően könnyedén és egyenletesen felvihető, és tökéletes, sima vonalat hagy maga után, amely optikailag merész és érzéki hatást kelt. Ez a szemceruza magas koncentrációban tartalmaz színpigmenteket a különösen intenzív hatás érdekében. Nagyon jól alkalmazható mind a szemhéjon, mind az alsó szempillák belső vonalán. Érzékeny szeműek részére is kiváló. A tökéletes sminket a párás és esős időjárás, a tengerparti nyaralás vagy az uszoda meglátogatása sem ronthatja el.
Hatások: Tökéletes, hosszan tartó és vízálló szemsmink.
Használat: Vidd fel a szemhéjra és a belső szempillavonalra.
Paraméterek és specifikációk
Árnyalat: 022 Bronz
Kiszerelés: 1,8g

Paraméterek

Szín

Szín Barna

Típus

Típus Ceruza
Kód:  KSDE0133-c
Termékszám:  3605531520347

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20