Oldal frissítése

LANCÔME Bi Facil Clean and Care 125ml

13 090 Ft

LANCÔME Bi Facil Clean and Care 125ml

Ez a kétlépéses szem sminklemosó 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, és ideális érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is. A LANCÔME Bi Facil Clean & Care gyengéden eltávolítja a sminket, beleértve a vízálló szempillaspirált is, miközben nyugtatja a szemkörnyéket és védi a szempillákat . A LANCÔME sminklemosó kíméletes az érzékeny szemhez, hatékonyan eltávolítja még a vízálló sminket is, szemészetileg tesztelt és egyszerűen és gyorsan tisztít egyetlen lépésben.  Használata nagyon egyszerű. Egyszerűen rázd fel a flakont a kétlépéses formula aktiválásához, nedvesíts meg egy vattakorongot, helyezd a szemre néhány másodpercre, és óvatosan töröld le. Próbáld ki, milyen könnyedén és hatékonyan távolíthatod el a sminket a Lancôme Bi Facil Clean & Care segítségével, és élvezd a sminkmentes szemek abszolút tisztaságának érzését.

LANCÔME Bi Facil Clean & Care 125 ml

A LANCÔME Bi Facil Clean & Care sminklemosó legfontosabb jellemzői

  • A hatékony sminkeltávolítás és a bőrápolás tökéletes kombinációja
  • A kétfázisú sminklemosó minden típusú sminket eltávolít, miközben nyugtatja a szemkörnyéket és védi a szempillákat
  • Ideális érzékeny szemre és kontaktlencsét viselők számára
  • A LANCÔME Bi Facil Clean & Care gyengéden eltávolítja a sminket, beleértve a vízálló szempillaspirált is
  • A kétfázisú készítmény az üveg rázásával aktiválható
  • A Bi Facil Clean & Care sminklemosó egyesíti az olajos és vizes fázisokat
  • A LANCÔME kozmetikai terméke táplálja a szemkörnyéket
  • Egyszerű és gyors tisztítás egy lépésben
  • A Bi Facil Clean & Care kíméletes az érzékeny szemekkel
  • Szemészetileg tesztelt
  • 95%-ban természetes eredetű összetevőkkel
  • A Lancôme Bi Facil-lel egyszerűen és hatékonyan távolíthatod el a sminket, és nem hagy ragadós vagy zsíros nyomot maga után

Nem ragadós, kétfázisú textúra, mely nem hagy nem zsíros nyomot maga után

Fedezd fel a LANCÔME Bi Facil Clean & Care sminklemosót, amely a hatékonyságot ötvözi a bőrápolással. Ez az innovatív sminklemosó egyesíti az olajos fázist jojoba- és mandulaolajjal, amely feloldja a sminket és táplálja a szemkörnyéket, és a vizes fázist damaszkuszi rózsavízzel, amely könnyedén eltávolítja a legmakacsabb sminket is, anélkül, hogy maradványokat vagy szennyeződéseket hagyna maga után. A jojobaolaj természetes antioxidáns, amely táplálja és puhítja a bőrt, a mandulaolaj pedig mélyen hidratálja és segít helyreállítani a bőr védőrétegét . A flakont a környezetvédelem jegyében tervezték, és újrahasznosítható, 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült. A Clean & Care sminklemosó hatékonyan és kíméletesen távolítja el a sminket, táplálja és hidratálja az érzékeny szemkörnyéket, és környezetbarát. Próbáld ki a LANCÔME Bi Facil Clean & Care terméket, és tapasztald meg a hatékony sminkeltávolítás és a bőrápolás tökéletes kombinációját.

Összetétel

AQUA / VÍZ / EAU, ISOPROPYL PALMITATE, C15-19 ALKANE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, PROPANEDIOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / JOJOBA SEED OIL, ROSA DAMASCENA VIRÁGVÍZ, MADECASSOSIDE, ARGININE, SALICYLIC ACID, LINALOOL, GERANIOL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, PARFUM / FRAGRANCE, (F. I. L. B269477/1)

Paraméterek

Típus

Termék típusa Sminklemosó

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Terméktípus Kétfázisú (olajos) arctisztító
Kód:  KSPL4839
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614273660471

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05