Oldal frissítése

LANCÔME Bi-Facil 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Bi-Facil 200 ml

A LANCOME Bi Facil egy nagyon gyengéd, kétkomponensű szemhéjtisztító, amely alkalmas minden típusú érzékeny bőrre, beleértve a kontaktlencse-viselők bőrét is. Ez az egyedülálló sminklemosó azonnal eltávolítja az összes típusú sminket, beleértve a vízhatlanokat is, ötvözi az olaj és a vízbázis hatását, nem terheli a bőrt, finoman ápol, az eredmény friss, puha, szépen megtisztított és természetesen gyönyörű bőr. A smink eltávolítása alapvető lépés a bőrápolásban, ne becsüld alá!
Hatóanyagok:
Egy nagyon gyengéd formula, amely ötvözi az olaj és a vízbázis hatásait, rázás után azonnal aktiválódik, és alaposan eltávolítja az összes típusú szemsminket.
Használat:
Egy pamut kozmetikai vatta segítségével óvatosan tisztítsd meg a szemhéjakat és a szem környékét. Használd naponta, reggel és este.
Hatások:
Az alkalmazás eredményeképpen a szemkörnyék tökéletesen tiszta, a bőr finom és ápolt, készen áll a tápláló krémek ápolására.
Kiszerelés:
200 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Terméktípus Szemlemosó

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Normál
Kód:  KSDE0130-b

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10