Oldal frissítése

LANCÔME Artliner 022 Chocolate 1,4ml

14 090 Ft

LANCÔME Artliner 022 Chocolate 1,4ml

Szemceruza LANCÔME Artliner 022 Chocolate 1,4 ml
Parfüm ajándékkészlet LANCÔME Idôle EdP Set 35 ml

A LANCÔME Artliner szemceruzát 022 Chocolate árnyalatban mindenki imádni fogja, aki a tökéleteset keresi, és az a célja, hogy egy csipetnyi luxussal és eleganciával kiemelje a szemét. Finom ecsettel és gazdag, hosszantartó színnel hibátlan megjelenést biztosít. Innovatív formulájuk könnyen felvihető, és egész nap tartó elbűvölő intenzitást kölcsönöz a szemnek. Ha szavak nélkül beszélő szemeket szeretnél, válaszd a LANCÔME Artlinert.

Alapvető információk
Árnyalat: Barna
Konzisztencia:Folyékony

A LANCÔME Artliner szemceruza egész nap kiemeli a szempilláidat

A LANCÔME Artliner Eye Liner folyékony szemkihúzó puha és jól fedő textúrájával kiemeli a szemet, és egész napra kiváló intenzitást biztosít. Élvezd a hibátlan megjelenést a Lancôme eleganciájával.

LANCÔME Artliner kiemelés egyetlen vonással

Emeld ki a szemedet a Lancôme Artliner szemkihúzóval. Gazdag pigmentje és vékony aplikátora precíz és intenzív vonalat biztosít, amely hosszú ideig, elkenődés nélkül marad fenn a megfelelő helyen. Csábító és hibátlan megjelenést kölcsönöz a szemnek egyetlen egyszerű mozdulattal.

Szemceruza LANCÔME Artliner 022 Chocolate 1,4 ml

LANCÔME Artliner 022 Chocolate szemceruza / szemkihúzó, 1,4 ml - főbb jellemzők

  • A LANCÔME Artliner szemceruza precíz, intenzív és hosszan tartó vonalat biztosít
  • Elkenődésálló kivitel
  • Kiemeli a szem formáját és elmélyíti megjelenését
  • Tökéletes alakú aplikátorral büszkélkedhet
  • A LANCÔME Artliner szemceruza ideális a különböző vonalak kialakításához

tökéletes megjelenés a szemednek

A Lancôme Artlinerrel biztos lehetsz benne, hogy a szemed tökéletesen fog kinézni. Ez a folyékony szemceruza precíz, intenzív és hosszan tartó vonalat hoz létre, amely egész nap kitart. Elkenődésálló kialakításával és a tökéletesen formázott aplikátorral ideális a különböző stílusú vonalak húzásához, és a szem alakjának kiemeléséhez.

Kifinomult személyre szabott elegancia

Használat előtt alaposan rázd fel az Artliner folyékony szemceruzát. Ezután vidd fel a felső szempillák tövére. Finoman húzz egy vékony vonalat, és nyomd meg a vastagabb hatás érdekében. Az Artliner folyékony szemceruza segítségével könnyedén készíthetsz tetszés szerint különböző vastagságú vonalakat.

Parfüm ajándékkészlet LANCÔME Idôle EdP Set 35 ml

A LANCÔME exkluzív francia kozmetikumok az egyedülálló bőrápolásról ismertek. A piacon 1935 óta van állandó helye. Azóta a francia stílus és a vonzó illatkompozíciók ikonjává vált. A LANCÔME manapság az egész világon népszerű. A LANCÔME a magas elegancia, az abszolút nőiesség, a természetes szépség és az életöröm márkája. Nem számít, hogy ikonikus parfümöket, testápolókat vagy dekorkozmetikumokat használsz. Lépj be a varázslatos LANCÔME illatok világába, és kényeztesd magad a nőknek és férfiaknak szánt luxuskozmetikumokkal.

Összetétel

Water, Propylene Glycol, Acrylates Copolymer, Polyester-5, Alcohol Denat., Trilaureth-4-foszfát, Tin Oxide, kalcium-nátrium-boroszilikát szilícium-dioxid, Xanthan Gum, Synthetic Fluorphlogopite, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Nátrium-dehidroacetát, Propylparaben, [+/- (tartalmazhat): CI 42090 (Kék 1 tó), CI 75470 (kármin), CI 77007 (ultramarinok), CI 77163 (bizmut-oxiklorid), CI 77288 (króm-oxid zöldek), CI 77400 (bronz por), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (vasoxidok), CI 77510 (vas-ferrocianid), CI 77891 (Titanium Dioxide), Mica].

Paraméterek

Szín

Szín Barna

Űrtartalom

Űrtartalom 1,4 ml
Kód:  DEKO7334
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614271227836

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15