Oldal frissítése

LANCÔME Absolue Yeux Premium Bx Regenerating and Replenishing Eye Care 20ml

48 390 Ft

LANCÔME Absolue Yeux Premium Bx Regenerating and Replenishing Eye Care 20ml

A LANCOME Absolue Yeux Premium Bx Regenerating and Replenishing Eye Care krém egy tápláló szemkörnyékápoló krém a szemkörnyék láthatóan megfiatalított állapotáért. A szem körüli érzékeny terület az, ahol a rohanó életmód és a környezeti hatások negatív hatásai a legkifejezettebbek. A szemkörnyékét az olyan arckifejezések is terhelik, mint a nevetés, a sírás, a nap ellen hunyorgás és a homlokráncolások.  

Ez a frissítő szemránckrém intenzíven hidratálja, helyreállítja és megfiatalítja a bőrt. Formulája feszesíti a szemkörnyéki bőrt és összehúzza a szem alatti táskákat. Láthatóan csökkenti a szem alatti sötét karikákat, puhítja és kisimítja a szemkörnyéket. Ez a termék szemészetileg és bőrgyógyászatilag tesztelt. A kellemes textúrájú, gyengéd krém könnyen felvihető és tökéletesen felszívódik.

Ennek az intenzív krémnek azonnali hatása van! Használata után a szemkörnyék kevésbé hangsúlyos, a szemkörnyék táplált, hidratált és ragyogóvá válik. A szemkörnyék tökéletes kezelésével a szemeid kiemelkednek és szó szerint ragyogni fognak. 4 hét használat után a finom vonalak és ráncok jelentősen csökkennek, a bőr feszesebb és jelentősen megfiatalodik.  

Tedd ragyogóvá és természetesen széppé a szemedet és környezetét!

Aktív összetevők:  

  • A Pro-xylane helyreállítja a bőr alapvető nedvességtartalmát, feszesíti és ragyogóvá teszi a szemkörnyéket.

Bőrtípus:Fáradt és érett bőrre.
Használat: Reggel és este alkalmazd úgy, hogy a krémet ujjbegyeiddel gyengéden a szem körüli bőrbe masszírozod.
Űrtartalom:20 ml 

Összetétel:AQUA / WATER / EAU, GLICERIN, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, PROPYLENE GLYCOL, DICAPRYLATE/DICAPRATESILICA, STEAROXYTRIMETHYLSILANE, STEARYL ALCOHOL, MYRISTYL MYRISTATE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77492 / IRON OXIDES, MICA, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROLYZED MALT EXTRACT, PADINA PAVONICA / PADINA PAVONICA EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PHENOXYETHANOL, STEARALKONIUM HECTORITE, ADENOSINE, PEG-40 STEARATE, ETHYLPARABEN, TRIETHANOLAMINE, CHLORPHENESIN, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, DIOSCOREA VILLOSA EXTRACT / WILD YAM ROOT EXTRACT, PROPYLENE CARBONATE, PARAFFIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SZORBITÁN-TRISZTEARÁT, CARBOMER, TERMINALIA SERICEA EXTRACT, RUSCUS ACULEATUS EXTRACT / RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT,   POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, TETRASODIUM-EDTA, HEXYLDECANOL, GLYCERYL STEARATE, PROPYLPARABEN


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érett

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Használat

Használat Nőknek

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Ránctalanító, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Korosztály

Korosztály 40+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL1571
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605532972152

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15