Oldal frissítése

LAMART Tour LT8014

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART Tour LT8014

Unja már a hosszadalmas és fárasztó munkát, amivel otthona padlójának tisztítása jár? Egy hatékony segítséget keres? A LAMART Tour LT8014 felmosó készlet gyorsan és egyszerűen kezelhető eszköz, amellyel könnyen kitakarítjatja a lakást, megkímélve magát renegeteg fáradságtól. 

A tisztító készlet számos előnnyel rendelkezik. Először is, vödör űrtartalma több mint 7 liter. Anyaga szilárd és tartós műanyagból készül. Előnye, hogy alaposan kimoshatja benne a felmosórongyot, és egy forgó rész segítségével kicsavarhatja.
A fém felmosórúdra egy 36 cm átmérőjű rongykorong és egy lapos fej is felszerelhető (33 × 16 cm). A felmosó készlet segítségével örömét lelheti a takarításban. A szett, ezenkívül, tartalmaz egy pót cserefejet is. A teljes készlet tisztítása nagyon egyszerű.

Szín:
lila

Fontosabb jellemzők

  • Kényelmes és könnyű tisztítás az otthonában
  • Vödör áztató és centrifugáló rendszerrel
  • Két féle, eltávolítható fej
  • A teljes készlet tisztítása nagyon egyszerű 
 

Paraméterek

Típus

Típus Lapos felmosó, Rotációs felmosó
Kód:  LAMMS003
Termékszám:  42001216
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05