Oldal frissítése

LadyCup Revolution Pure Love, L-es méret

4,7 9 értékelés
5 890 Ft

LadyCup Revolution Pure Love, L-es méret

Unod már, hogy havonta kell pénzt költened intim higiéniai termékekre és szeretnél kipróbálni valami újat? Akkor szerezd be a(z) LadyCup Revolution Pure Love, L-es méret menstruációs kelyhet, mellyel a nehéz napok sokkal kényelmesebbé tehetők akár sportolás közben is. Hatalmas előnye, hogy megfelelő karbantartás mellett több évig is használható. Ebből következik, hogy hosszú távon jóval gazdaságosabb és emellett környezetbarát is, hiszen nem termelünk vele annyi hulladékot. Orvosi szilikon anyagból készült. Egy minőségi, egészségbarát anyagról van szó, melyet széles körben használnak a modern orvostudományban. Tehát, nem okoz irritációt vagy allergiás reakciót sem. Hatalmas pozitívuma, hogy nem tartalmaz fehérítőt, parfümöt, peszticideket, dioxidokat és más hasonló anyagokat, amelyek rendkívül rossz hatással vannak a hüvely nyálkahártyájára. A legtöbb nőnél a méhnyak közepesen vagy magasan helyezkedik el. Számukra ez a normál típusú kehely a tökéletes választás. A csomagolás egy praktikus sterilizáló tasakot is tartalmaz, melyben egyszerűen és gyorsan fertőtlenítheted az intim tölcsért.

A(z) LadyCup Revolution Pure Love, L-es méret menstruációs kehely legfontosabb jellemzői

  • Az intim tölcsérrel a nehéz napok kényelmesebbé tehetők
  • Gazdaságos és környezetbarát megoldás
  • A(z) LADYCUP menstruációs kehely típusa: normál
  • Az alábbi anyagból készül: orvosi szilikon
  • Rendkívül puha anyagának köszönhetően az érzékenyebb nők számára is ideális
  • A(z) LadyCup Revolution Pure Love, L-es méret kehely végződése: szár
  • Max. űrtartalma: 25 ml
  • L méret azoknak a nőknek megfelelő akik 30 év felettiek, illetve hüvelyi úton szültek
  • Ez a típus erős vérzés esetén ajánlott
  • A csomagolás egy ügyes sterilizáló tasakot is tartalmaz

A(z) LADYCUP menstruációs kehely speciális jellemzői

Ez az intim tölcsér szár végződésű, tehát könnyedén ki tudod húzni. Vagyis, segít megtalálni az ujjaidnak a kehely alját. Egészen 25 ml űrtartalommal bír, tehát kifejezetten erős vérzés esetén ajánlott. A(z) LADYCUP L nagyságú intimkelyhe azoknak a nőknek ideális akik 30 év felettiek, ill. hüvelyi úton szültek. Ahhoz, hogy pontosan ki tudd választani a hozzád leginkább passzoló menstruációs kelyhet, vedd figyelembe a következő szempontokat is: sport, testalkat, méhszáj fekvése stb.

Paraméterek

Típus

Típus Normál

Csomag tartalma

Fertőtlenítő doboz Nem
Fertőtlenítő táska igen

Alkalmas

Kor 25-től
Vérzés mértéke Erős

Méret

Méret L

Tulajdonságok

Keménység soft
Anyag Orvosi szilikon
Végződés Szár
Űrtartalom 25 ml (25 ml)

Termék típusa

Termék típusa Menstruációs kelyhek
Kód:  HYG216
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594156999001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15