Oldal frissítése

LACTOUREA Lactovit Regenerációs készlet 900 ml

5,0 19 értékelés
3 890 Ft

LACTOUREA Lactovit Regenerációs készlet 900 ml

A LACTOVIT Lactourea kozmetikai regeneráló ajándékcsomaggal még a nagyon száraz bőrnek is a legjobb ápolást biztosíthatod. A testápoló és tusfürdő hidratálást és táplálást biztosít a Lactosomas tej mikrokapszuláknak köszönhetően, amelyek mélyen táplálják a bőrt. A tejsavval kombinált Lactourea hozzájárul a regeneráláshoz és a hidratáláshoz, míg a vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék védelmet nyújtanak a bőrnek. A LACTOVIT Lactourea regeneráló tusfürdő gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, és tökéletesen tisztává, selymesen puhává és kellemes illatúvá varázsolja a bőrt. Parabénmentes és pH-semleges. A LACTOVIT Lactourea regeneráló testápoló praktikus pumpás kiszerelésben tökéletesen táplálja és hidratálja még a nagyon száraz bőrt is.

A LACTOVIT Lactourea kozmetikai regeneráló ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Tökéletes ápolás még a nagyon száraz bőr számára is
  • A LACTOVIT Lactourea kozmetikai készlet regeneráló tusfürdőt és testápolót tartalmaz
  • Mindkét termék Lactosomas mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt
  • A vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék védelmet nyújtanak a bőrnek
  • Tejsav és tiszta karbamid hidratáló és hámlasztó tulajdonságokkal
  • A regeneráló tusfürdő parabénmentes és pH-semleges
  • LACTOVIT Lactourea kozmetikai készlet a tökéletesen tiszta, selymesen puha és illatos bőrért

A készlet tartalma:
LACTOVIT Lactourea Regeneráló tusfürdő 500 ml
LACTOVIT Lactourea Regeneráló testápoló tej 400 ml


Összetétel

Testápoló:
Aqua (víz), Glicerin, Paraffinum liquidum (ásványi olaj), Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetyl palmitate, Cetearyl etilhexanoát, PEG-100 stearate, Dimetikon, Karbamid, Sodium lactate, Lecithin, Hidrolizált tejfehérje, Rosa moschata magolaj, Zea mays olaj, Kalcium-pantotenát, Inozitol, Retinol, Biotin, PEG-20 ricinusolaj, PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, Stearic acid, Palmitinsav, Carbomer, Disodium EDTA Triethanolamine, Alcohol denat., Propanediol, Tokoferol, Helianthus anuus (napraforgó) magolaj, Tocopheryl acetate, Parfum (fragrance), Alfa-izometil-ionon, Benzil-szalicilát, Citral, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Imidazolidinil-karbamid, Potassium sorbate, Nátrium benzoát, Glycine, Sodium lactate, Nátrium-citrát.

Tusfürdő gél:
Aqua (víz), Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Karbamid, Glicerin, Decil-glükozid, Hidrolizált tejfehérje, Sodium lactate, Tokoferol, Helianthus annuus (napraforgó) magolaj, Polikvaternium-39, Lactic acid, Niacinamide, Allantoin kalcium-pantotenát, Tocopheryl acetate, Parfum (fragrance), Sztirol/akrilát kopolimer, Propanediol, Laureth-2, Lecithin, Nátrium benzoát, Potassium sorbate, Tetrasodium EDTA, Limonene, Benzyl alcohol, Linalool, Hexyl cinnamal.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 900 ml

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Tusfürdő, Testápoló
Kód:  VBAL8482
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8411135005792
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05