Oldal frissítése

LACTACYD Retail Sensitive 200 ml

4,9 109 értékelés
2 790 Ft

LACTACYD Retail Sensitive 200 ml

Lactacyd Sensitive

A Lactacyd Sensitive intím tusfürdőt a nők érzékeny, intím  bőrfelületénektisztítására tervezték. Egyedülálló összetétele védi a bőrt a kiszáradástól a és az irritációtól. Biztosítja a hosszantartó frissesség és tisztaság érzését. A formula tejsav és gyapot kivonat dúsított természetes keveréke, ami kellemesen felfrissít, és minimálisra csökkenti a kellemetlen érzést az intim területeken. Használja a fürdőgélt, ami irritáció nélkül tisztítja bőrét és kellemes frissességet nyújt Önnek!

Az intim higiénia speciális emulziója elsősorban nőknek szól. Hatékonyan megakadályozza a bőrirritációt és a szárazságot, valamint védi az intim részeket a baktériumoktól. A természetes pH-emulzió ápolja az intim részeket, és a test hosszú távú frissességét biztosítja. A termék használata a szaunában, a fitneszteremben vagy a medencében való látogatás után is ajánlott. Használja ezt a  megbízható terméket, amely védi az intim részeit az irritációtól!?

Hatóanyagai:

  • Természetes tejsav - hidratál, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, csillapítja az irritációt, és gátolja a baktériumok elterjedését.
  • Gyapot kivonat - nyugtatja a bőrt, finoman óvja, és friss érzést ad.

Bőr típusa:
Az érzékeny bőrt.

Alkalmazás:
Használja nedves bőrön bármikor, ha szükséges. Óvatosan mossa meg magát. Használja menstruáció alatt és után, illetve medence, szauna, vagy fitness terem látogatása után. 

Tömeg:
200 ml-es

Paraméterek

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Regeneráló
Specifikáció Natúr

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Regeneráló
Specifikáció Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  INT004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594060894522

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15