Oldal frissítése

LACTACYD Retail Daily Lotion 400 ml

4,9 109 értékelés
3 790 Ft

LACTACYD Retail Daily Lotion 400 ml

Lactacyd Femina

A Lactacyd Femina intim tusfürdőjét kifejezetten úgy alakították ki,  a nők intim testrészeinek finom mosására szolgál. Egyedülálló összetétele megvédi a nőket a bőrirritációtól az intim területeken. Hosszú távú frissesség és a tisztaság érzését biztosítja. Összetételét a természetes tejsav keverékével és a revitalizáló laktózzal dúsították. Ezek az anyagok kellemesen frissítik és minimalizálják a kellemetlenségeket az intim területeken. Kényeztesd magad egy tisztító géllel, amely irritáció nélkül tisztítja a bőrt, és kellemes tisztaságot kölcsönöz!

Az intim higiéniára szolgáló speciális emulzió elsősorban a nők számára készült. Hatékonyan megakadályozza a bőr irritációját és kiszáradását, és megvédi az intim testrészeket a baktériumoktól. A természetes pH-emulzió gyengéd az intim testrészekkel, és hosszú ideig tartó frissességet biztosít. A terméket a szauna, fitneszközpont vagy úszómedence látogatása után is ajánlott használni. Használj megbízható terméket, amely megvédi intim testrészeidet az irritációtól!

Hatóanyagok:

  • Természetes tejsav - hidratáló, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, megnyugtatja az irritációt és ugyanakkor gátolja a baktériumok szaporodását.
  • Lactoserum - megnyugtatja és revitalizálja a bőrt, óvatosan ápolja és frissességét fokozza.

Bőr típus:
Minden bőrtípusra.

Használat:
Vidd fel a nedves bőrre, és óvatosan mosd le. Különösen a menstruáció alatt, valamint a medence, szauna vagy fitnesz központ látogatása után használd.



Paraméterek

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Nyugtató
Specifikáció Natúr

Összetétel

Összetétel jellemző PH-semleges, Természetes összetevőjű

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Nyugtató
Specifikáció Natúr

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Irritált bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Kód:  INT032
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594060894546

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05