Oldal frissítése

LACTACYD Retail Daily Lotion 200 ml

4,9 109 értékelés
2 790 Ft

LACTACYD Retail Daily Lotion 200 ml

Lactacyd Femina

A LACTACYD Retail Daily Lotion egy különleges formulát tartalmazó intim mosakodógél, amelyet a nők intim területeinek higiéniája céljából fejlesztettek ki. Egyedülálló összetétele védi a nők intim területeit az irritációtól. Használata a hosszan tartó frissesség és tisztaság érzetét nyújtja. A termék formulája természetes tejsavat és tejsavót tartalmaz. Ezek a hatóanyagok gyengéden tisztítják az intim területeket, és hatékonyan csökkentik a diszkomfort érzetet. Kényeztesd magad ezzel az intim mosakodógéllel, amely friss és higiénikus érzetet biztosít, irritáció nélkül!

Ezt az intim higiéniáért felelős, speciális emulziót kifejezetten a nők számára fejlesztették ki. Hatékonyan előzi meg az irritációt és a bőr kiszáradását, valamint védelmet nyújt a baktériumokkal szemben. Továbbá segít megtartani az intim területek természetes savas kémhatását, és hosszan tartó frissességet biztosít. A termék alkalmazása különösen ajánlott szauna, fitnesz központok vagy úszómedence használata után. Használd ezt a megbízható mosakodó gélt, hogy megvédd intim területeidet az irritációtól!

Aktív hatóanyagai:

  • Természetes tejsav - hidratáló, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, csillapítja az irritációt, és egyidejűleg meggátolja a baktériumok elterjedését.
  • Tejsavó - nyugtatja és revitalizálja a bőrt, gyengéden ápolja, és a hosszan tartó frissesség érzését nyújtja.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Használata:
Használd mindig, amikor frissnek és védettnek szeretnéd érezni magad. Zuhanyzás vagy fürdés közben folyékony szappanként lehet alkalmazni a hüvely külső területén. Alkalmazása kifejezetten ajánlott menstruáció idején, illetve szauna, fitnesz központok, vagy úszómedence használata után.

Űrtartalom:
200 ml


Paraméterek

Típus

Típus Női

Összetétel

Összetétel jellemző PH-semleges

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Hatás Tápláló, Nyugtató

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Irritált bőrre, Száraz bőrre
Kód:  INT001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594060894492

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15