Oldal frissítése

LABELLO Hyaluron Lip Moisture Plus 5.2 g

3,0 1 értékelés
1 990 Ft

LABELLO Hyaluron Lip Moisture Plus 5.2 g

Nem csak a téli hidegben fontos az ajkak ápolása. Gondoskodj a megfelelő védelemről a(z) LABELLO ajakbalzsamával. Intenzíven hidratál és óvja ajkaidat a kiszáradástól. A helyes és rendszeres ajakápolás vonzó megjelenést biztosít. A(z) LABELLO Hyaluron Lip Moisture Plus 5.2 g hialuronsav összetevővel dúsított.

A(z) LABELLO Hyaluron Lip Moisture Plus 5.2 g ajakbalzsam főbb paraméterei

  • A balzsamnak hála ajkaid mindent megkapnak, amire szükségük van
  • Megakadályozza, hogy az ajkak kiszáradjanak vagy berepedezzenek
  • Nem csak táplálja az ajkakat, de hatékonyan ápolja is
  • Aktív összetevő: hialuronsav

Összetétel

Prunus amygdalus dulcis oil (sweet almond oil) glycerin, Ricinus communis seed oil, Cocos nucifera oil, Aqua, Behenyl behenate, Butyrospermum parkii butter, Helianthus annuus seed cera, Diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate, Sodium hyaluronate, Centella asiatica extract, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Copernicia cerifera cera, Helianthus annuus seed oil, Polyglyceryl-4 diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, Citronellol, Geraniol, Aroma

Paraméterek

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Ápoló

Tömeg

Tömeg 5 200 g (5,2 kg)
Kód:  BALZ238
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005900994509

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10