Oldal frissítése

LABEL.M tengeri só spray 50 ml

4,5 2 értékelés

LABEL.M tengeri só spray 50 ml

A LABEL.M tengeri sós hajspray egy speciális kozmetikai termék, amely térfogatot és formát ad a hajnak. Úgy tervezték, hogy egyedi frizurákat tervezhess különleges textúrákkal. Segítségével szexi, kusza megjelenést hozhatsz létre matt kivitelben. Ez a hajlakk tengeri moszatkivonatokat és tengeri sót tartalmaz, és most egy praktikus mini-zsákba került.

A professzionális és minőségi hajformázó termék fodrászszalonokban és otthon is használható. A termék nem tartalmaz szulfátokat. A termékben alkalmazott különleges technológia tökéletesen védi és kezeli a hajad. Biztosíts a hajad számára professzionális termékeket, és alkoss olyan frizurát, amit mindenki irigyel!

Hatóanyagok:

  • A tengeri moszat kivonat táplálja a hajat.
  • A tengeri só segít a haj formázában
  • A hidegvíz kivonat azt jelenti, hogy a készítményben lévő természetes hatóanyagokat a hideg folyamat során kapják meg. Az eljárás során keletkező hideg gőz megőrzi a kivonat komponenseinek a maximális értékét, mivel az eredeti anyagokat nem szabad rendkívül magas hőmérsékletnek kitéve kezelni. Az ebben a folyamatban használt víz a Florida Springs természetes tavából származik, amely év közben harminc fokos.
  • Az Enviroshield Complex védi a hajat kívülről a környezeti hatásoktól, mint például a nap, a szél vagy az eső. A hőkezelés miatt a haj károsodik, így a kiváló antioxidáns védi a színt a fakulástól, optimalizálja a ragyogást és megvédi az UVA / UVB sugarak negatív hatásaitól.

Hajtípus:

Minden hajtípusra használható

Használat:

Haj formázására

Térfogat:

50 ml

Összetevők:

Aqua (víz / Eau), tengeri só / Maris Sal / tengeri só, Polysorbate 20, alga kivonat, tengeri süllő kivonat / Maris Limus / tengeri kivonat, Macrocystis Pyrifera kivonat, bambusz vulgaris levél / szárextraktum, hidrolizált búzavédő, Quaternium -79 Hidrolizált szójafehérje, búza-aminosavak, propilén-glikol, fenoxi-etanol, metil parabén, propil parabén, illat / parfüm, Malpighia Glabra (Acerola) gyümölcskivonat, Olea Europaea olajbogyó-kivonat, Persea Gratissima (avokádó) -15, benzofenon-4.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KSVL1782
Termékszám:  5060059573226

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10