Oldal frissítése

LA PRAIRIE Foam Cleanser 125 ml

24 390 Ft

LA PRAIRIE Foam Cleanser 125 ml

A LA PRAIRIE Foam Cleanser tisztítja a bőrt, óvatosan és alaposan távolítja el a sminket, valamint a felületi- és a környezeti hatások okozta szennyeződéseket. A bőr azonnal felfrissül, ragyogóan sima és hidratált lesz, és készen áll a további ápolásra (például krém, vagy szérum). A terméket borotvahabként is használhatod. 
Hatóanyagok:

  • A nyugtató növényi kivonatok, mint az aloe vera, az alma (Pyrus malus) kivonat nyugtatják a bőrt és előkészítik a további ápolásra.
  •   Az exkluzív tisztítókomplex segít megtisztítani a bőrt a szennyeződésektől.
  • Az aktiváló formulának köszönhetően a termék vízzel érintkezve gazdag, krémes habot alkot.

Hatása:
Finoman és alaposan távolítja el a sminket, a felszíni és más káros szennyeződéseket.
A bőr friss, puha, nyugodt és hidratált lesz.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.
Használata:

Reggel, vagy este is alkalmazhatod. Nedvesítsd meg a bőrt és használj kis mennyiségű terméket. Gyengéden masszírozd be, hogy krémes habot kapj. Alaposan öblítsd le, majd folytasd a szokásos bőrápolással.
Kiszerelés:
125 ml
Összetevők:

Purified Water, Glycerin, Potassium Myristate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Potassium Laurate, Potassium Behenate, Glycol Distearate, PEG-150 Distearate, Potassium Palmitate, Cocamide Mea, Magnesium Aluminum Silicate, Potassium Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol, Pyrus Malus Apple (Fruit) Extract, Petrolatum, Cyclomethicone, Dimethiconol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Propylene Glycol, Gentiana Lutea (Gentian) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phospholipids, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Edta, Fragrance, Benzyl Alcohol, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Titanium Dioxide, Red 33

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  KSPL0032
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7611773248853

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05