Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS True Match W5 Golden Sand 9 g

5 12 értékelés
4 790 Ft

ĽORÉAL PARIS True Match W5 Golden Sand 9 g

A True Match kompakt púder tökéletesíti a lányok és nők arcszínét. Egységesíti a bőrszín tónusát, kisimítja az egyenetlenségeit, elfedi a karcolásokat, a ráncokat és a bőrszín hibáit is. Egyedülállóan véglegesíti és fixálja a sminket, a púder finom mikro részecskéi könnyen tapadnak a bőrhöz és tökéletesen fedik a bőrét. A gyöngy kivonat világosító hatással bír, amely garantálja a bőr fiatalos megjelenését. Használjon luxus kompakt púdert a bőrére! 


Az elegáns púder tartó magában foglalja az applikátor szivacsot és a tükröt is, amely által a púder bármikor használható, amikor csak szükség van rá. A púder hosszú ideig tart a felvitel után, anélkül, hogy arcáról leperegne vagy berepedezne. Élvezze a magas minőségű púdert, amelyek javítják a bőrét, így az selymessé válhat!
Hatóanyagai:Gyöngy kivonat – mikro részecskék amik gyönyörűen ragyogóvá teszik a bőrt
Színárnyalat:
W5 Golden Sand
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Vigye fel a púdert a mellékelt szivaccsal vagy sminkecsettel.
Kiszerelés:
9 g

Összetétel

TALC, ZEA MAYS/CORN STARCH, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZEOLITE, SORBIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, TETRASODIUM EDTA, BUTYLPARABEN, BHT, PANTHENOL [+/- MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499/IRON OXIDES, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, MICA, CI 77007/ULTRAMARINES, CI 15850/RED 7 LAKE]

Paraméterek

Típus

Típus Púder

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Simító
Hatás Mattító, Egységes bőrszín

Csomagolás

Csomagolás típusa Tégely
Csomag tartalma Tükör, Púderpamacs
Tömeg 9 g

Konzisztencia

Konzisztencia Kompakt

Fedés

Védelem Enyhe fedésű

Árnyalat

Árnyalat Golden Sand
Kód:  KSDE0662-c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600520772042

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15