Oldal frissítése

Világosító alapozó L'ORÉAL True Match Highlight Icy Glow

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Világosító alapozó L'ORÉAL True Match Highlight Icy Glow

Az első multifunkcionális bőrfényesítő alapozó a L'ORÉAL-tól, amely folyadék alapú. Nagyon könnyű és tökéletesen alkalmazkodik az Ön bőréhez. Nem csupán tökéletesen illeszkedik a bőrre, hanem hihetetlenül világosítja is, nem csak kívülről, hanem belülről is. A Jeges ragyogás fantázianévre hallgató alapozó különösen hasznos, ha ki akarja emelni bőre finom ragyogását. Alkalmas világos és közepes bőrtónusra. A terméket használhatja, mint egy alapozót, vagy összekeverheti más sminkekkel, hogy a smink a lehető legtöbbet hozza ki bőréből. Nagyon látványos eredményt fog elérni, főleg amikor olyan helyeken jár, ahol természetes a fény.

A smink nagy előnye, hogy nagyon helytakarékos, méretének köszönhetően elfér még a legkisebb kézitáskában is, így mindig kéznél lehet, ha igazítani kell. 

Legfontosabb jellemzők

  • Világosítja a bőrt folyadék formájában
  • Ultrakönnyű, könnyen felszívódik 
  • Lehet használni, mint egy alapozót, vagy összekeverheti más alapozókkal
  • Világosabbá teheti bőrét mind külsőleg, mind belsőleg
  • világos és közepes bőrre
Kód:  KSDE0916
Termékszám:  3600523300655
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05