Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Studio Line Out of Bed 150 ml

5 1 értékelés
2 090 Ft

L'ORÉAL PARIS Studio Line Out of Bed 150 ml

A L'ORÉAL PARIS Studio Line Out of Bed rostos hajformázó krém egy kiváló styling termék, amely segít a könnyebb hajformázásban, miközben a hajon olyan textúrát alakít ki, amely kócos hatást kelt, mintha éppen most kelt volna ki az ágyból. Ideális rövidebb és közepes hosszúságú hajra is. A kellemes konzisztenciájú krémet könnyű használni. Nem hagy maradékot, nem nehezíti el, nem teszi zsírossá a hajat és nem ragad. A készítményt mindenféle típusú hajra használhatja. Szerezze be ezt az egyedülálló rostos hajformázó krémet a lezser stylinghoz!


Használat:
Vigyen fel egy kis adag krémet az ujjhegyei segítségével, dolgozza bele a száraz hajba, és formázza kívánsága szerint!
Összetétel:
Aqua/water, Alcohol denat., PVP, VP/dimethylaminoethylmethacrylate copolymer, Hydroxypropylcellulose, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG/PPG-22/24 dimethicone, PEG-90M, Triethanolamine, Polyquaternium-11, Polystyrene, Limonene, Pentasodium pentetate, Benzophenone-4, Benzyl salicylate, Carbomer, Butylphenyl methylpropional, Parfum/fragrance

Paraméterek

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Fésülést könnyítő, Hullámosító

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú

Típus

Termék típusa Krém

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  VLS342
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5011408053814

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05