Oldal frissítése

ĽORÉAL Elséve Extraordinary Oil expressz hajolaj - 200 ml

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 270 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 230 Ft/db

ĽORÉAL Elséve Extraordinary Oil expressz hajolaj - 200 ml

Olyan hajápolási cikket keresel, amely megóvja a hajadat a töredezettségtől de egyben ragyogó csillogást is biztosít? Akkor a világhírű L'Oréal Paris készítményében, az Elséve Extraordinary Oil expressz hajolajban mindent megtalálsz majd, amit keresel! Csak tegyél pár cseppet a tenyeredbe, dörzsöld össze, oszlasd el a hajadon és máris védőrétegeg képez a hajadon, ami egyben ápolja is. Az olaj 6 különböző virág apoló olajait tartalmazza. Shine-Care szérummal gazdagítva a még ragyogóbb hatásért. Normál és száraz hajon is alkalmazható.

Miért kényeztesse haját ezzel az ápoló olajjal? 

  • A terméket a világszerte ismert márka, a L'Oréal Paris gyártja
  • Könnyű kifésülést biztosít
  • Hajad ragyogóan fog csillogni a használata után
  • Segít megelőzni a hajvégek töredezését
  • Egyszerű használni
  • Nem kell kiöblíteni

Használat: Használat előtt alaposan rázd fel, nyomj a kezedbe pár cseppet, dörzsöld össze a tenyeredet és oszlasd el a hajadon. Száraz és nedves hajon egyaránt használhatod. Ne öblítsd ki.

Ingredients : Aqua / water, Isododecane, Phenyl triethicone, Cyclopentasiloxane, Cl 19140 / Yellow 5, Cl 14700 / red 4, Chamomilla recutita extract / matricaria flower extract, Cocos nucifera oil / coconut oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexyl methoxycinnamate, Chlorphenesin, Helianthus Annuus seed oil / Sunflower seed oil, Nelumbium speciosum flower extract, Dimethiconol, Benzyl alcohol, Cinnamal, Linalool
Linum usitatissimum flower extract, Caprylic / capric triglyceride, Caramel, Gardenia tahitensis flower extract, Rosa canina flower extract, Bisabolol, BHT, Citric acid, Glycine soya oil / soybean oil, Perfume / fragrance.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Szérum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Típus

Típus Kúrák, szérumok
Kód:  VLS198
Termékszám:  3600523231188

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10