Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Elseve Fibralogy Balzsam 200 ml

5 4 értékelés
1 690 Ft

L'ORÉAL PARIS Elseve Fibralogy Balzsam 200 ml

Hajad lelapul, vékonyszálú és nem tartja meg a kívánt formáját? Akkor próbáld ki az ELSEVE Fibralogy balzsamot, amely megadja hajad számára a várva várt dússágot és volument. Aktív hatóanyaga a Filloxane, amely mélyen behatol a hajszálak belsejébe, és onnan fejti ki erősítő hatását. A L'ORÉAL Elseve Fibralogy hajbalzsam minden egyes használattal láthatóan vastagabbá teszi a hajadat, miközben természetesen dússá varázsolja azt a hajtövektől egészen a hajvégekig. 

Legfontosabb jellemzői

  • Lelapuló, vékonyszálú hajra
  • Aktív hatóanyaga a Filloxane
  • Hosszan tartóan vastagítja a hajszálakat

Aktív összetevői

Filloxane - Belülről erősít a hajszálakat

Használata

Alkalmazd nedves hajon, hagyd hatni 2-3 percig, majd vízzel alaposan öblítsd ki. Szembe való kerülés esetén vízzel alaposan öblítsd ki.

Összetevők

Aqua/water, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Aminopropyl triethoxysilane, Starch acetate, Lactic acid, Hydroxyethylcellulose, Chlorhexidine digluconate, Limonene, Linalool, Isopropyl alcohol, Geraniol, Cetyl esters, Citronellol, Parfum/fragrance

 

Összetétel

1087480 A - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - CETEARYL ALKOHOL - BEHENTRIMONIUM-KLORID - AMINOPROPIL-TRIETOXISZILÁN - KEMÉNYÍTŐ-ACETÁT - TEJSAV - HIDROXIETILCELLULÓZ - KLÓRHEXIDIN-DIGLIKONÁT - LIMONÉN - LINALOOL - IZOPROPIL-ALKOHOL - GERANIOL - CETIL-ÉSZTER - CITRONELLOL - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. L. C159388/2).

Paraméterek

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Termék típusa Balzsam
Kód:  VLS362
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522500001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15