Oldal frissítése

KUMPAN AS03 bambusz fogkefe - szivárvány

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1-3 db 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 930 Ft/db

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KUMPAN AS03 bambusz fogkefe - szivárvány

Szerezz be olyan fogkefét, amelyet könnyű használni és környezetbarát is egyben. A Kumpan AS03 fogkefe természetes bambuszból készült, így használat után teljesen komposztálható, amely azt jelenti, hogy nem terheli a környezetet, mint a hagyományos műanyag fogkefék. Feje minőségi és finom Dupont sörtékkel készült, amelyek mérete és kialakítása még az érzékeny fogak számára is ideális. Nyele hőkezelt, polírozott és természetes étkezési viasszal lett bevonva, így a fogkefe használata teljesen biztonságos és ártalmatlan. A Kumpan AS03 szivárványszínű fogkefe organikus színekkel lett színezve.

A Kumpan AS03 gyermek fogkefe legfőbb jellemzői - szivárvány színű

  • Környezetbarát fogkefe
  • A Kumpan AS02 fogkefe természetes bambuszból készült
  • Teljesen komposztálható
  • Fej minőségi és finom Dupont sörtékkel rendelkezik
  • Hőkezelt, polírozott és ehető viasszal bevont nyél
  • Kumpan AS03 fogkefe szivárvány színű kivitelben
  • Organikus színezékekkel színezett

Miért bambusz fogkefe?

Minden fogkefe nyele fenntartható, természetes, organikus és komposztálható bambuszból készül. A legjobb tisztítási és egészségügyi eredmények érdekében kiváló minőségű, színezék nélküli Dupont nylon sörtéket használunk, amelyek nem tartalmaznak BPA-t. A nyél hőkezelt, kétszeresen polírozott és a vízkárosodás elleni védelem érdekében étkezési viasszal lett bevonva. Környezetbarát zöld alternatívája a hagyományos műanyag fogkeféknek, amelyek a bolygón keletkező műanyaghulladék 1%-át teszik ki.
A moso bambusz fantasztikus ökológiai erőforrás: erős, sokoldalú, hihetetlenül gyorsan növekszik és minimális gépi munkával lehet betakarítani. Organikusan is könnyen termeszthető, és szinte semmilyen mesterséges műtrágyát nem igényel. Ezt a bambusztípust "pandabarátnak" nevezik, mivel a pandák nem eszik meg, és nem laknak azon a területen, ahol nő. Ha bambusz fogkefét választasz a régi műanyag fogkefék helyett, családod és a környezet egészségét tartod szem előtt. Újrahasznosítási utasítások: Törd le a fogkefe tisztító fejét, vagy egyszerűen húzd ki a sörtéket fogóval, és a helyi előírásoknak megfelelően műanyagként hasznosítsd újra. A "bambusz nyél" komposztálható, akárcsak a papírcsomagolás, és 100%-ban természetes módon biológiailag lebomlik.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 1 db

Sörték

Sörtekeménység Medium
Kód:  ZUB1214
Termékszám:  8591205717388

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15