Oldal frissítése

kSafe fehér

kSafe fehér

Amikor elkezded a diétát, takarékoskodni kezdesz vagy szeretnél megszabadulni a rossz szokásaidtól, erős akaraterőre lesz szükséged. Ne aggódj, ha nem volnál elég erős, akkor segíthet ez a kSafe doboz, amelyet kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. A célod eléréséhez a kísértéseket zárd be a dobozba, és állítsd be a kívánt időt. A doboz kemény anyagból készült, és mindaddig, amíg az időzítő le nem jár nem enged hozzáférni a benne elhelyezett dolgokhoz. A kSafe doboz jól alkalmazható családokban a rakoncátlan gyerekek féken tartására. Más színben is hozzáférhető.

Legfontosabb jellemzői

  • Támogatja céljaid elérését
  • Minőségi tartós anyagból
  • Próbára teszi az akaraterődet
  • Alkalmas fontos dolgok elrejtésére
  • Időzítő

Ez egyedülálló

A világban sokan megkedvelték már ezt a terméket, és sokuknak segített is céljaik elérésében. Meg lehet tanulni vele, hogy hogyan oszthatsz be vagy takaríthatsz meg pénzt, esetleg segít leszokni a dohányzásról, a mobiltelefon tapogatásáról, a tévé távirányítójának kényszeres nyomogatásáról....

Egyedülálló

A doboz anyaga vastag, kiváló minőségű BPA anyagból készül. Ez háromszor erősebb, mint a hagyományos tárolók. Az időzítő elindítása után a tárolóba helyezett dolgok nem hozzáférhetőek addig, amíg le nem telik a beállított időtartam. Az időzítőt 1 perc és 10 nap közötti értékekre lehet beállítani. 

További információk:

Méretek (H x Sz x Mé):
16,5 × 15 × 15 cm

Tömeg:
1 kg

Kód:  SB811m0
Termékszám:  KS01-IN01-01WT01TB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20