Oldal frissítése

KRISTIN ESS Style Reviving Dry Shampoo

5 490 Ft

KRISTIN ESS Style Reviving Dry Shampoo

Nincs időd hajat mosni, de egy pillantás a tükörbe világosan megmondja, hogy így nem mehetsz el otthonról? Akkor remek megoldás lehet a számodra a Kristin Ess Style Reviving Dry Shampoo. Eltávolítja a felesleges zsírt a hajból, megtisztítja és megszünteti az izzadtságszagot. Meghosszabbítja a hajmosások közötti időt, ráadásul vitaminokkal gazdagították a készítményt, és minden hajtípusra alkalmas. Az ambrette magok, magnólia, körtevíz, éjjeli ibolya, írisz vaj, az Új-Kaledóniából származó szantálfa és fehér ámbra kellemes illatot biztosít. A szabadalmaztatott Zip-Up technológiával ellátott Kristin Ess száraz sampon szulfát-, parabén-, ftalát- és szilikonmentes, valamint gluténmentes.

A Kristin Ess Style Reviving Dry Shampoo szárazsampont legfontosabb jellemzői

  • A Kristin Ess Style Reviving Dry Shampoo megszabadít a felesleges zsírtól és tisztítja a hajat
  • Megszünteti az esetleges izzadtságszagot, meghosszabbítja a mosások közötti időt
  • Vitaminokkal dúsított, minden hajtípusra alkalmas
  • Nagyon kellemes illat
  • A Kristin Ess Dry Shampoo szulfát-, parabén-, ftalát- és szilikonmentes, valamint gluténmentes

Használat:
Vidd fel a hajra a hajtöveknél. Óvatosan dolgozd be a hajba, fésüld ki a látható maradványokat. Ne használd nedves hajon.

Összetétel

ISOBUTANE, PROPÁN, DIMETILIMIDAZOLIDINON RIZSKEMÉNYÍTŐ, ALCOHOL DENAT., VÍZ (AQUA/EAU), CETEARAMIDOETIL-DIETHONIUM-SZUKINOIL HIDROLIZÁLT BORSÓFEHÉRJE, HYPNEA MUSCIFORMIS KIVONAT, GLICERIN, SARGASSUM FILIPENDULA KIVONAT, PANTHENOL, AMP-IZOSZTEAROIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) VIRÁGKIVONAT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGÓ) MAGVAJ, PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) OLAJ, RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, COCO-GLUCOSIDE, GELIDIELLA ACEROSA KIVONAT, ALGIN, CARRAGEENAN, CHITOSAN, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, RHODIOLA ROSEA GYÖKÉR KIVONAT, TETRAHEXILDECIL-ASZKORBÁT, FRAGRANCE (PARFUM), ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ACRYLATES COPOLYMER, VP/VA KOPOLIMER, MAGNÉZIUM-KARBONÁT, SORBITOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, T-BUTYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, BHT, SZORBITÁN OLEÁT, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DENATONIUM-BENZOÁT, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT. 210411

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Száraz

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes, Szulfátmentes, Vitaminos

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL8177
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  840797159655

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10