Oldal frissítése

KRISTIN ESS Soft Shine Beach Wave Spray 250ml

5 990 Ft

KRISTIN ESS Soft Shine Beach Wave Spray 250ml

Amennyiben nagyon hatásos és tökéletesen formázott frizurát szeretnél, próbáld ki, hogyan hat ez a hajspray a minőségi Kristin Ess márkától. Tervezd meg az egyedi és eredeti megjelenésed, amely egész nap ellenáll a külső behatásoknak. A sprayt egyszerű felvinni, kellemes illatot hoz létre, és közepes fixálást biztosít neked. Összetételének és illatának köszönhetően a termék mind férfiaknak, mind nőknek alkalmas. A haj ragyogó fényt kap, ami egészséges és elegáns megjelenést ad neki. Amennyiben strandstílusra vágysz, ez a hajspray lehetővé teszi a természetesen hullámos frizura kialakítását. A készítmény űrtartalma 250 ml. Lepd meg magad ezzel a hajsprayvel a kiváló Kristin Ess márkától, és hozz létre eredeti frizurákat, amelyek kihangsúlyozzák az egyéni stílusodat!

A kitűnő KRISTIN ESS Soft Shine Beach Wave Spray 250ml hajspray fontos ismertetőjegyei

  • A kitűnő Kristin Ess hajspray tökéletesen formázott frizurát biztosít
  • Könnyű használni
  • Mind férfiaknak, mind nőknek meg fog felelni
  • A felkínált hajspray jellegzetessége a közepes fixálás
  • Összetétele védelmet nyújt a hajnak az ártalmas kócolódás ellen
  • Ragyogó fényt nyújt
  • Természetes és puha hullámokat hoz létre a laza strandstílusért
  • Könnyen kifésülhető
  • A kiváló Kristin Ess fixáló hajspray űrtartalma 250 ml

A kiváló Kristin Ess hajspray a következő hajra felel meg:

normál

Összetétel

FLUOROZOTT SZÉNHIDROGÉN 152A, BUTÁN, ALCOHOL DENAT., ISOHEXADECANE, BUTYLENE GLYCOL, VP/VA KOPOLIMER, ISOBUTANE, VÍZ (AQUA/EAU), AMP-IZOSZTEAROIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, CETEARAMIDOETIL-DIETHONIUM-SZUKINOIL HIDROLIZÁLT BORSÓFEHÉRJE, HYPNEA MUSCIFORMIS (ALGA) KIVONAT, GLICERIN, PANTHENOL, SARGASSUM FILIPENDULA KIVONAT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) VIRÁGKIVONAT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGÓ) MAGVAJ, PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) OLAJ, RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, COCO-GLUCOSIDE, GELIDIELLA ACEROSA KIVONAT, ALGIN, CARRAGEENAN, CHITOSAN, FRAGRANCE (PARFUM), SORBITOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SZORBITÁN OLEÁT, XANTHAN GUM, ETIL-HEXIL-GLICERIN. 210040

Paraméterek

Típus

Termék típusa Spray

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Kócolódás ellen

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Fésülést könnyítő, Hullámosító

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL8169
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  840797159679

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10