Oldal frissítése

KRISTIN ESS Instant Lift Volumizing Mousse 229g

5 990 Ft

KRISTIN ESS Instant Lift Volumizing Mousse 229g

Amennyiben nagyon hatásos és tökéletesen formázott frizurát szeretnél, elégedett leszel ezzel a hajhabbal a kiváló Kristin Ess márkától. Tervezd meg a saját stílusod, amely egész nap tökéletes marad. A hajhab alkalmazása egyszerű és gyors, a terméknek nagyon kellemes illata van, és erős fixálást garantál neked. Illatának és összetételének köszönhetően egyaránt készítették férfiaknak és nőknek. A haj tömegét is növeli, és segít dús és sűrű megjelenést létrehozni. A csomagolásban található készítmény űrtartalma 250 ml. Kényeztesd magad tökéletes eredménnyel ennek a hajhabnak a segítségével a minőségi Kristin Ess márkától, és hozz létre egyedülálló frizurákat, amelyek megfelelnek a stílusodnak!

Hajhab KRISTIN ESS Instant Lift Volumizing Mousse 229g ...

A nagyszerű KRISTIN ESS Instant Lift Volumizing Mousse 229g hajhab alapvető paraméterei

  • A minőségi Kristin Ess hajhab nagyszerű segítőtárs lesz a frizurák készítése közben
  • Használata kényelmes
  • Mind férfiaknak, mind nőknek meg fog felelni
  • A felkínált hajhab erős fixálást tesz lehetővé
  • Védi a hajat a kerülendő töredezés ellen
  • Biztosítja a frizura tökéletes megszilárdítását
  • Hozzájárul a haj nagyobb tömegéhez
  • Növeli a haj ellenálló képességét
  • A kiváló Kristin Ess hajhab mennyisége 250 ml

Könnyű és laza frizura tapadós érzés nélkül

Soha többé nem kell szenvedned az összetapadt és természetellenesen kinéző hajtól. A minőségi Kristin Ess hajhab rugalmasságot ad a hajnak, amely megkeményedés vagy matt megjelenés nélkül megőrzi a természetes megjelenését. A hajhab rendszeres használata javítja a haj minőségét és csökkenti a töredezésre való hajlamát. Segítségével megmarad a haj nedvességtartalma és kívülről nem jut be nedvesség, így nem válnak szét a hajvégek és nem töredezik a haj. A csúcskategóriás fixálás egész nap a helyén tartja a frizurádat. A nagyszerű Kristin Ess hajhab olyan frizurát varázsol neked a fürdőszobában, mint egy divatbemutatón.

A nagyszerű Kristin Ess hajhab kifejezetten a következő hajra készült:

normál

Összetétel

VÍZ (AQUA/EAU), VP/VA KOPOLIMER, ISOBUTANE, PROPÁN, STEARYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARAMIDOETIL-DIETHONIUM-SZUKINOIL HIDROLIZÁLT BORSÓFEHÉRJE, HYPNEA MUSCIFORMIS KIVONAT, GLICERIN, SARGASSUM FILIPENDULA KIVONAT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) VIRÁGKIVONAT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGÓ) MAGVAJ, PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) OLAJ, RICINUS COMMUNIS (RICINUS COMMUNIS) MAGOLAJ, COCO-GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, ALGIN, CARRAGEENAN, CHITOSAN, GELIDIELLA ACEROSA KIVONAT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, OLETH-20, PHENOXYETHANOL, POLIKVATERNIUM-4, FRAGRANCE (PARFUM), CETYL ALCOHOL, LAURETH-4, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, CETRIMONIUM-BROMID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MIRISZTIL-ALKOHOL, SZILIKON QUATERNIUM-3, ARACHIDYL ALCOHOL, TRIDECETH-12, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM BENZOATE, POLIURETÁN-14, SORBITOL, AMP-AKRILÁT KOPOLIMER, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SZORBITÁN OLEÁT, XANTHAN GUM, AMINOMETIL-PROPANOL, TETRASODIUM-GLUTAMÁT-DIACETÁT. 210302

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó pomádé

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Töredezés ellen

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Erősítő, Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Tömeg

Tömeg 229 g (0,23 kg)
Kód:  KSVL8168
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  840797159648

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15