Oldal frissítése

Kötődés a tűzhely BABYCOOK lila

Kötődés a tűzhely BABYCOOK lila

BEABA mellékletet egy gőz tűzhely és turmixgép BABYCOOK célja, hogy felkészítse, bab vagy tészta párolt. Ilyen főzés gyors, egyszerű és mindenekelőtt egészséges. Megőrzi a felhasznált összetevők nagy mennyiségű vitaminok és más tápanyagok előnyös a szervezetben a gyermek. A főzés könnyű anyáknak főzéshez csak NOW kezdődött. Az étel nem kell felügyelni. Pořiďte si praktického pomocníka, který vaří rychle, snadno a zdravě!

Attachment jól mosható és tisztítható mosogatógépben. Az adapter kapható lila. A sütés után a kész ételt egy darab eltávolítása egy spatula BABYCOOK. Meg fogsz lepődni, hogy a főzés, gyors és egyszerű!Edények tűzhelyek BABYCOOK ellenállni egyetlen gyermek és a szülők lesznek, minimális erőfeszítéssel.
Szín:lila

Kód:  FOB141
Termékszám:  3384349122321

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20